Rák férfiak a legtaszìtobbak? Nők válaszát várom. Többi lent
Párom rák, én mérleg. Meg vagyok bolondulva érte, bár hozzáteszem sok dolgon ment már keresztül és ezért szerintem ő nem feltétlen egy tipikus rák férfi, egy kicsit erősebb és határozottabb típus.
Viszont a szemelyiseged sokkal többről szól mint hogy “tipikus rák”
Mi a regi vilagban jottunk ossze, 35 eve egyutt vagyunk,de en is Rak vagyok..
Taszitonak nem neveznem,nekem kulsoleg bejott anno.Aztan menetkozben kijottek a rossz tulajdonsagai.
Eleg hisztis, sertodekeny, es keveset beszel..idegenekkel megerolteti azert magat,kedves,udvarias.
Dolgos, ha olyan a kedve,nehezen hoz donteseket, neha kifejezetten bamba tud lenni.
"Ja, es lemaradt még az, hogy hajlamos a fuggosegekre, nikotin es kávé, de idonkent az alkohol is bejon a kepbe, sajnos..."
Ezt te a Rákhoz sorolod kedves 14-es? Mert röhögök itt komolyan xdd
Kérdező. Nekem is rák a napjegyem, kos az aszcendensem, nyilas a holdjegyem.
20 éves vagyok. Még nem volt barátnőm. Ugyanakkor nem gondolom, hogy ne jönnék be a lányoknak, sőt... Sportolok rendszeresen, egyetemre járok, tanulok, clubtevékenységet végzek. Kezdeményezhetnék (Mert sokan megnéznek), de el vagyok a magam világában. Fejlesztem magam.
Te is biztosan érdekled a nőket, csak nem teszel értük semmit és nyavalyogsz. A különbség köztünk, hogy én okkal nem erőltetem meg magam, te meg gyávaságból.
Egyébként érdekes mert pont 50%ban dominál bennem a tűz, a másik 50ben meg a víz. Szóval gondolhatod milyen hangulatember vagyok. Bár kifelé a tüzet mutatom, belül víz dominál. Érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!