Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák férfiak a legtaszìtobbak?...

Rák férfiak a legtaszìtobbak? Nők válaszát várom. Többi lent

Figyelt kérdés
Tipikus rák pasi vagyok. Azt vettem észre az elmúlt 10-12 évben, hogy nem érdemklem a nőket. Maximum csak barátságot akarnak tőlem. Nem tartanak elég férfiasnak stb stb.. Lehet külsőre is egy selejt vagyok. Netán belsőre nem kedvelnek. Amúgy is azt vettem észre legtöbb rák jegyű férfi ismerősöm nagy része szingli 1-2 kivételel, de nekik is régi világba jött össze kapcsolatuk.

2022. nov. 13. 20:20
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Párom rák, én mérleg. Meg vagyok bolondulva érte, bár hozzáteszem sok dolgon ment már keresztül és ezért szerintem ő nem feltétlen egy tipikus rák férfi, egy kicsit erősebb és határozottabb típus.

Viszont a szemelyiseged sokkal többről szól mint hogy “tipikus rák”

2022. nov. 14. 12:11
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Inkabb a merlegek.
2022. nov. 14. 20:44
 13/24 anonim ***** válasza:

Mi a regi vilagban jottunk ossze, 35 eve egyutt vagyunk,de en is Rak vagyok..

Taszitonak nem neveznem,nekem kulsoleg bejott anno.Aztan menetkozben kijottek a rossz tulajdonsagai.

Eleg hisztis, sertodekeny, es keveset beszel..idegenekkel megerolteti azert magat,kedves,udvarias.

Dolgos, ha olyan a kedve,nehezen hoz donteseket, neha kifejezetten bamba tud lenni.

2022. nov. 16. 07:01
 14/24 anonim ***** válasza:
Ja, es lemaradt még az, hogy hajlamos a fuggosegekre, nikotin es kávé, de idonkent az alkohol is bejon a kepbe, sajnos...
2022. nov. 16. 07:03
 15/24 anonim ***** válasza:

"Ja, es lemaradt még az, hogy hajlamos a fuggosegekre, nikotin es kávé, de idonkent az alkohol is bejon a kepbe, sajnos..."

Ezt te a Rákhoz sorolod kedves 14-es? Mert röhögök itt komolyan xdd

2022. nov. 16. 11:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Röhögj csak nyugodtan,szived joga,orulok hogy jol szorakozol ...
2022. nov. 16. 12:49
 17/24 anonim ***** válasza:
De ez Halak analógia, ebből is látszik mennyit érsz azzal, hogy csak a Napjegyet nézed
2022. nov. 16. 13:40
 18/24 anonim válasza:
Hát van egy rák jegyű ismerősöm gyerekkorom óta,nekem igy felnőtt fejjel nagyon be jön,vonz rendesen évek óta èn nagyon férfiasnak látom őt!
2022. nov. 17. 12:47
 19/24 anonim ***** válasza:

Kérdező. Nekem is rák a napjegyem, kos az aszcendensem, nyilas a holdjegyem.

20 éves vagyok. Még nem volt barátnőm. Ugyanakkor nem gondolom, hogy ne jönnék be a lányoknak, sőt... Sportolok rendszeresen, egyetemre járok, tanulok, clubtevékenységet végzek. Kezdeményezhetnék (Mert sokan megnéznek), de el vagyok a magam világában. Fejlesztem magam.

Te is biztosan érdekled a nőket, csak nem teszel értük semmit és nyavalyogsz. A különbség köztünk, hogy én okkal nem erőltetem meg magam, te meg gyávaságból.

Egyébként érdekes mert pont 50%ban dominál bennem a tűz, a másik 50ben meg a víz. Szóval gondolhatod milyen hangulatember vagyok. Bár kifelé a tüzet mutatom, belül víz dominál. Érdekes...

2022. nov. 19. 19:07
 20/24 anonim válasza:
Minimum a Hold- és Mars-jegyed szükséges lenne egy felületes kis gyakoris szintű válaszhoz. De, ugye, tudod, hogy csak pontos születési idővel lehet értelmeset.
2022. nov. 19. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!