Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Meg fogok maradni a munkahelye...

Meg fogok maradni a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

Meg fogom végre ugrani a próbaidőt (3 hónapos)? Vagy megint kereshetek új állást? Kaptam eleinte dicséretet bár nem tudom ez mennyire igaz. Úgy érzem nem megy gördülékenyen sokat kell segúíteni a munkatársaimnak, bénázok és nem mondják de szerintem lassú is vagyok. Szeretnék ezen váltotatni, de nem tudom meddig lesz türelmük, szerintem nehezen tudnak velem dolgozni, mert nem értem mit kell csinálni.

Mi fog történni?

Születésem: Székesfehérvár, 2000. május 2. 10:25

2022. okt. 29. 08:21
1 2
 11/17 Bálvány ***** válasza:
#10 Ez hogy jön ide? Aki mákos tésztát eszik, azt hamar kirugják?
2022. okt. 29. 12:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Láttam, hogy leírták neked a horoszkópod. Tök jó, csak látod, abból nem derül ki, hogy most marad-e a munkád vagy sem.

Annyit mondanék, hogy egy ismerősöm sokáig keresett munkát. Felvették egy egyszerű irodistának, ímélekre válaszolt, megcsinálta, amit mondtak neki. A próbaidő végén kirúgták, hiába csinálta jól. Azóta sem érti mi volt a probléma. Előtte sokáig egy cégnél dolgozott, ott is ilyen munkát. Most megint hasonló munkakörben van egy másik helyen, már elő is léptették, és nagyon szeret ott dolgozni.

Azért mondom, hogy lásd, nem mindig azért rúgnak ki, mert rossz munkát végzel. A horoszkópoddal sem igazán függ össze. Az a baj, hogy a betanított munkára viszonylag sok a jelentkező, és helyettesíthető bárki.

Remélem összejön neked ez a meló.

2022. okt. 29. 12:55
 13/17 anonim ***** válasza:

"Ha orvos vagy akkor probléma."

22 évesen nem lehet orvos senki.

2022. okt. 29. 13:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Te jó ég! Egy kicsit mintha magamat olvasnám... (én is május 2.-dikán születtem, csak sokkal korábban, mint Te.)

Szerintem nincs veled más baj, mint hogy nem azon a területen teljesítesz, ami testre szabott neked.

Szerintem nekünk a lelkigondozói terület lenne a legideálisabb. (Ezt főleg akkor, ha ilyen élethelyzetben kellett bizonyítanod. Én már eljutottam erre a szintre, de fel kell nőni ehhez megfelelő módon.)

2022. okt. 30. 00:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Ehhez hasonlo kerdesekhez inkabb horary keplet kene..... A natal asztrologia ilyen konkret kerdeseknel irrelevans.

38F incel

2022. okt. 30. 06:04
 16/17 A kérdező kommentje:
Most már igen, a 3. munkahelyemen megugrottam a próbaidőt. Nem hittem volna hogy csak a 3. munkahelyemen fog összejönni és hogy el is hagyom a pályát.
2023. jan. 17. 08:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Ezen a munkahelyen már hosszabbtávon meg fogok maradni. Meg van az 1. évem a 3. munkahelyemen.
2023. okt. 17. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!