Mit tegyek, hogy meg tudjak maradni a munkahelyemen? Milyen jellegű munkahely lehetne jó számomra?
24 éves lány vagyok. 4.munkahelyemen vagyok jelenleg, mindegyik korábbinál én mondtam fel és most is erre készülök próbaidő lejárta előtt. Egyik helyen sem a munkával volt gondom, hanem a társasággal. Legtovább 1,5 évig tudtam megmaradni az egyik helyen, azt is csak kényszerből és már végső lelki kimerülésemben mondtam csak fel, és nagy hiba volt h nem korábban. Ezek közül csak az egyik helyen volt valóban mérgező, kirekesztő a társaság, a többinél viszonylag normális emberek voltak, viszont 2-3 hónapnál tovább valamiért nem tudom elviselni ugyanazokat az embereket...egyszerűen frusztrálni kezd a puszta jelenlétük is. Még akkor is ha egyébként szimpatikus az illető, nem tudom elviselni napi 2-3 óránál tovább sem, nemhogy 8 órán keresztül.
Nyilván ez az én defektem.. alapvetően is egy intorvertált, magának valóbb ember vagyok, és ez ellen sajnos nem tudok mit tenni. (Hozzáteszem 9 éve van párom, szóval nem mindenkire igaz, hogy egy idő után nem tudom elviselni...valahogy ez kb csak a munkatársakra terjed ki 100%-osan)
Viszont nagyon zavar, hogy egy alapvetően jó munkahelyet ott kell hagynom emiatt a probléma miatt. Nincs más választásom, mert most majd' 3 hónap után azt érzem, hogy kezdek lelkileg tönkremenni ismét a társaság miatt...egyszerűen elveszi az egész életkedvem már az is, ha belegondolok h újra és újra ezekkel az emberekkel kell együtt lennem napi 8 órákat. Sajnos ennek nagyon hamar fizikai tünetei is megmutatkoznak rajtam... nem túlzok, mikor azt mondom h kimerülők. Mindenféle betegség kijön rajtam, plusz bekattanok, mintha nem is önmagam lennék.
A kérdésem főként olyanokhoz szólna, akik hasonló cipőben jártak és megtalálták a megoldást. Milyen munkahely lehetne jó?
Pszichológus/pszichiáter ajánlást nem kérek, köszönöm... 3 'szakembernél'is jártam, csak pénzkidobás volt.
Tehát aki nem depressziós vagy szociáli fóbiás, az mind fogyatékos?
Te, akivel nem lehet beszélgetni, nem vagy az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!