Érdemes olyan munkahelyen több évet dolgozni, ahol minden műszak után úgy megyek haza, hogy lefürödni sincs erőm, és fáj minden porcikám, szinte talpon se tudok maradni?
Kerdes, hogy a munkahely a problema tenyleg, vagy neked vannak egeszsegugyi problemaid? En is fizikai munkat vegzek, de mellette rendesen eszem (ugy ertve, hogy minosegi kajakat, sok zoldseget, feherjet, huvelyesek stb, a nehezebb eteleket plusz a nasit altalaban hetvegere hagyom) es szedek vitaminokat. Azelott en is faradt voltam gyakran. De most nemhogy zuhanyozni, de meg programokhoz is van erom, nem ugy erek haza, hogy semmihez nincs kedvem.
Ez mondjuk most a nyarra nem vonatkozik, mert ilyenkor a meleg lefaraszt :)
22 éves vagyok, nem tudok semmilyen egészségügyi problémáról, éves vizsgálaton eddig egyszer volt olyan, hogy magas vérnyomást mértek. Cukorbeteg sem vagyok. Gyerekként vashiányos voltam. Ami még zavar, hogy sokat izzadok, mondjuk ez a legkisebb probléma, de ennyi idősen szerintem nem normális ez, hogy már akár negyedóra fizikai munkát követve, 30°C-ban úgy nézek ki, mint akit leöntöttek egy dézsa vízzel.
Evésre nem figyelek, de szoktam gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani. Almát, banánt szinte naponta, de nem sokat (banánból egyet, almából egy felet). D vitamint is szedek.
Magneziumot probald meg ki. Az izzadas szerintem normalis, mindenki izzad, ez nem betegseg, ha te tobbet izzadsz mint mas. Igyal nagyon sok vizet, mert a kiszaradasnak is jele lehet a faradekonysag.
Ha semmi nem segit, akkor persze erdemes munkahelyet valtani, de en elsokorben megprobalnam rendberakni magamat, ha CSAK ez a problemam a munkaval, hogy nagyon elfaraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!