Nagyon elrontottam? Ki lehet engesztelni rák jegyű férfit?
Figyelt kérdés
Minden olyan jól alakult, aztán megbántódott és elzárkózott tőlem. Nem olyan dologról van szó, amit ne lehetne megbeszélni,- én is konfliktuskerülő vagyok- mégsem hajlandó rá. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennyi volt. Hiába kérek bocsánatot, semmi reakció a részéről. Tehetek még valamit amitől javul a helyzet? Borzasztóan hiányzik nekem.2022. szept. 19. 15:31
11/20 anonim válasza:
Kuld el nekem a képet, megnézem jó e
12/20 anonim válasza:
Én folyamatosan ostromoltam pont ugyan ezt csinálta bár 1 hétnél azért hamarabb állt szóba velem. Ajándékokat és kedvességeket ígértem SMS-ben(máshol letiltott), nagy nehezen megenyhült.
13/20 anonim válasza:
Egyébként... én mondjuk nem rák vagyok, dee... ha egy bizalmi kérdést úgy akar a másik tisztázni, hogy szexi képeket küldözget, az nemhogy nem imponáló, de kimondottan sértő...
14/20 A kérdező kommentje:
Na igen, ez a kérdés, hogy ez nem rontana az amúgy se rózsás helyzeten. Tény, hogy a szexualitás nála nagyon is motiváló tényező, de nem minden esetben.
2022. szept. 22. 16:08
15/20 anonim válasza:
14, mondjuk min tudna rontani? 2 hete nem beszéltek és nem úgy néz ki, mntha ezen ávltozatni akarna. Ninc smit elrontani tulajdonképpen.
16/20 A kérdező kommentje:
Ez is igaz, de nem teljesen. Egy ideig egyáltalán nem olvasta az üzeneteimet, aztán pár nap múlva csak rászánta magát. Ebből gondolom, hogy még érdekelhetem. Talán. És ezért nem szeretném tovább rontani.
2022. szept. 22. 18:14
17/20 anonim válasza:
Basszus...már bocs, de mi nem egyértelmű abban, ha nem akar veled szóba állni? Egyáltalán mióta ismered? Lehet tojik rád, csak elolvasta az üzenetet mert hiánya van meg élvezi, hogy puncsolsz neki.
18/20 A kérdező kommentje:
De egyértelmű, hogy nem akar szóba állni velem.Az nem mindegy, hogy érdektelenség vagy harag áll mögötte. Ha érdektelenség nyilván nem vagyok hülye, nem vergődök. Viszont tudom, hogy ő konkrétan dühös. És ahogy mondta; elzárkózik, mert nála ez a védelmi reakció. Ezt kellene megoldanom valahogy.
2022. szept. 23. 19:47
19/20 anonim válasza:
Ne legyél pióca, nem neked kell megoldani, neki kell feldolgozni bármi is van. Te már egyszer bocsánatot kértél, nyitottál felé, Ő következik. Ez már bőven a nyomulás kategória, amit csinálsz.
20/20 A kérdező kommentje:
Rendben. Elengedtem a dolgot.
2022. szept. 24. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!