Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valamit elrontottam volna?

Valamit elrontottam volna?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy 2-3 éve a suliban az egyik csaj elmodnta hogy kell őrangyalt idézni. Egy nap leültem. Meggyújtottam egy gyertyát félhomályt csináltam. A gyertya mellé egy almát tettem, mert elméletileg így kellett... magamban mondtam, hogy őrangyalom gyere elő. Egy két percig nem történt semmi, de aztán valami elkezdett körülöttem mászkálni, és éreztem, hogy belenéz a képembe később... de tényleg láttam, h valami körulottem jár, mert volt légmozgás!!! Aztán egy kis idő múlva eltűnt, kidobtam a gyertyát, és az almát is! De mikor a sarokba nézek érzem, h van ott valami és van amikor este mintha valaki figyelne, meg mintha követnének. És néha hallom ahogy suttog valamit... el lehet küldeni ezt a valamit?
2015. okt. 29. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Csináld újra a ritualet és kérd meg h menjen el. De ! Ha tényleg az orangyalod, ne küld el. Kérd meg h legyen újraészrevehetetlen.
2015. okt. 29. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Az őrangyalaidat nem kell emgidézni.

Mindig ott vannak. Most is.

Amikor nagyon akartad őket "megidézni" gondolom az arcodba tolta magát egyik vagy éppen egyetlen őrangyalod, hogy " hahóó itt vagyok, ne idézgess" és jeleket küldött szobádban levegő mozgatásával.

Nem lehet elküldeni. Folyamatosan segít neked lelki fejlődésben, akármilyen kcisi szinten is.

2015. okt. 29. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Bármi, ami segíteni akar, vagy segít is, nem ijeszti ki belőled a vizet. Ha kellemetlen a jelenléte, akkor az nem feltétlenül jó, hogy ott van. Mivel az őrangyal dolog nem igazán úgy működik, hogy mindenkit kísérget egy angyal, így ami válaszolt a hívásodra nem nagyon angyal. Jó esetben a saját gondolataid kivetülése, rossz esetben tényleg jött valami, csak nem az amit szerettél volna. Ahogy az előttem szóló mondta, megcsinálhatód a szertartást újra, csak elküldési céllal, de ez nem valószínű, hogy sikerül. Ha valami 2-3 éve ott dekkol, az már nem fog csak úgy elmenni, ha szépen kéred. Komolyabb, és célirányosabb szertartás kellene neked.
2015. okt. 29. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Az előző hozzá szólóval annyiban egyetértek, hogy valószínűleg az nem őrangyal, ha kellemetlen a jelenléte. Amennyiben valóban csak te vetíted ki, akkor egyszerű a dolgod. Próbálj meg nem gondolni rá és ha nem jön be akkor merülj magadban, mert úgy könnyebb kordában tartani a gondolataidat. Ha pedig egy olyan entitás, ami rossz érzést kelt benned és elkezdenek rossz dolgok is történni, akkor tapasztalatlan létedre a határozottságot javaslom. Ami fontos pedig, hogy ne félj, vagy ha félsz is legyél erős és hagyd figyelmen kívül a félelmet. Úgy gondolom, hogy egy akármilyen szertartás, amit elvégeznél abból a célból, hogy elmenjen veszélyes. Nem tudod, hogy mi az így akár fel is bosszanthatod vagy erősebb lehet és az neked nem lenne jó. Tehát legyél határozott, a félelmedet űzd el! És engedd meg hogy javasoljak egy egyszerű gyakorlatot. Képzelj el magad köré egy olyan védő burkot, amin rossz szándékú dolgok nem haladhatnak át és hidd is el, hogy így van.

Üdv.: Az Időtlen

2015. okt. 29. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!