Nagyon elrontottam? Ki lehet engesztelni rák jegyű férfit?
Figyelt kérdés
Minden olyan jól alakult, aztán megbántódott és elzárkózott tőlem. Nem olyan dologról van szó, amit ne lehetne megbeszélni,- én is konfliktuskerülő vagyok- mégsem hajlandó rá. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennyi volt. Hiába kérek bocsánatot, semmi reakció a részéről. Tehetek még valamit amitől javul a helyzet? Borzasztóan hiányzik nekem.2022. szept. 19. 15:31
1/20 anonim válasza:
Annyira jelentéktelen most itt a csillagjegy. Maga az embert bántottad meg, és ez nem a csillagjegyétől függ hanem hogy mit tettél, milyen szinten tiportál bele a lelkébe.
2/20 anonim válasza:
Majd megenyhül magától, vagy nem. Ha nincs semmi reakció a részéről, akkor igazából fölösleges próbálkozni, mert nincs befolyásod erre. Hagyd annyiban egyelőre, éld a saját életed, aztán majd lesz valami. Ha veled akar lenni, akkor úgyis fog keresni, mivel elmondásod szerint nem olyan nagy dologról van szó.
3/20 A kérdező kommentje:
Bizalmi probléma volt a részemről. Nem miatta, ő édes, odaadó volt, nem szolgált rá. Miattam, a régi rossz tapasztalataim miatt általánosítottam és ezzel az érzéseit bagatellizaltam. A jegyet csak azért emeltem ki,mert nagyon érzékeny, lelkis ember. Persze, nem zaklatom, de fáj, hogy nem tudom megbeszélni vele :(
2022. szept. 19. 22:28
4/20 anonim válasza:
Hát zt hasznosabb lett volna a felnőtt (vagy tini...) párkapcsolatok kategóriában feltenni.
És nézd. Minden párkapcsolati problémának a megoldása ott kezdődik, hogy próbáljátok megbeszélni. Ha ez már ott elbukik, hogy konkrétan nem lehet kommunikálni, akkor nagy eséllyel ennek annyi.
Mennyi ideje zárkózott el tőled?
5/20 A kérdező kommentje:
Felnőtt kategória. 2 hete van ez.
2022. szept. 20. 06:43
6/20 anonim válasza:
Békítő szex sok dolgot megold
7/20 A kérdező kommentje:
Ez jó, boldogan benne is lennék. Na de, hogy csináljam, ha nem veszi fel a telefont és nem reagál üzenetekre?
2022. szept. 20. 15:20
8/20 anonim válasza:
Igen, rák férfi vagyok, és a szex be szokott válni.
Vagy vegyél egy vörös szatén köntöst, fényképezd le magad benne, küld el neki, az talán megtöri a jeget.
10/20 A kérdező kommentje:
Igen, egy hete. Nem reagált rá. már csak a fotós 5let van hátra. De félek, hogy félre megy. Hogy csináljam? Írjak is vlmit előtte, vagy elég a kép? Nem veszi zaklatásnak?
2022. szept. 22. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!