Én viszont szerintem a vízöntő férfi gyenge jellemű, úgy értem, nem egy határozott jelenség, hogy ebben hirtelenszőke’ kos nő mit tud szeretni, azt én nem tudom.
2022. aug. 31. 15:45
42/52 anonim válasza:
40. Saját tapasztalat?
Érvelj, mitől jó egy Kos-Vízöntő kapcsolat hosszútávon?
Férfiakkal remekül megvagyok egy-két esetet leszámítva, nőkkel kevesebb a tapasztalatom, viszont levegő ellenére nem annyira vonzanak (gondolom itt is a kivétel). És mindig ott lóg a levegőben, hogy hosszútávon kiidegelnének. A humort nagyon szeretem, de a szeleburdiságot nem bírom elviselni. Nekem nem játszik, amikor egyik pillanatról a másikra a Vízöntő elpárolog. Az ilyet fel tudnám rúgni, már bocsánat!
2022. aug. 31. 15:52
43/52 anonim válasza:
Lelkileg nagyon tudják egymást érezni.
Bensőleg. Egymásra tudnak hangolódni, de talán akkor játszik ez legjobban ha a férfi intorvertált, mert az extorvertált az hajlamos csajozni egy idő után.
2022. aug. 31. 15:58
44/52 anonim válasza:
A Kos és a Vízöntő férfi is tud csajozni. De vannak extrovertált és introvertált időszakok. Jobb esetben lenyugszanak. Én ezt tapasztaltam.
2022. aug. 31. 16:12
45/52 anonim válasza:
Tud. Mind a kettő. Illetve úgy mondom, hogy az esetek nagy többségében.
Ritka kivételek akadnak persze.
2022. aug. 31. 16:15
46/52 anonim válasza:
45. Arra gondolsz, amikor a Kos férfi Vízöntő barátja megkérdezi hogy hogyan kell csajozni? :) A választ tudom, de igazából sosem csajoztam.
2022. aug. 31. 16:20
47/52 anonim válasza:
43. Kosként nekem hűséges, ragaszkodó nőre van szükségem. Kell az egómnak! :) Aki megállja a helyét a konyhában, órákig tudunk feküdni a kanapén, de el tudunk menni csavarogni. Szóval nem baj ha extrovertált-introvertált egyszerre, csak nagyon extro ne legyen!
2022. aug. 31. 16:21
48/52 anonim válasza:
A kos férfi és a vízöntő férfi nem igen passzol egymáshoz emberileg, mert a vízöntő gyenge. A skorpió férfi meg a kos férfi igen.
2022. aug. 31. 16:23
49/52 anonim válasza:
#47 az elég nagy baj. Aki nagyon ragaszkodik, az igazán nem is szeret.
2022. aug. 31. 16:24
50/52 anonim válasza:
49. Miért, hogy szeressen? 50 km-ről gondolatban? Nekem ez nem pálya! Eleve elérhetetlen! Nekem szükségem van arra, hogy ott legyen mellettem, kifejezze a kapcsolat iránti elköteleződését. Ha így szebben hangzik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!