Melyik horoszkópot kedvelitek a legjobban, illetve legkevésbé?
Nincs kedvelt és nem kedvelt, minden jegynek meg van a jó és rossz tulajdonsága. Lelki szinten hol van az a lényeg.
Vegyük sorba:
Kos: lehet önző durva, türelmetlen, tapintatlan.--- De lehet egy nagyon jól képzett sebész, aki mindent megtesz, hogy a páciens életben maradjon
Bika: csökönyös, képtelen valami újat befogadni, csak a biztonság érdekli.--- Egy sivatag közepén is képes virágzó környezetet teremteni. Családjának mindent előteremt.
Ikrek: Ő aki mindent tudni akar, hírek információk. Olyan mint egy lexikon, de amikor érzelmekre kerül a sor , megakad. Értelem és érzelem nem fér meg együtt. ---Mindenki fontos számára a testvérek a szomszédok, rokonságok. Ahol tud segít, mert eligazodik a világban.
Rák: Állandóan a múltban él. Régi sebeit nyalogatja. Nem képes a jelennek örülni. ---Legjobb anya, akinek elsősorban a család a legfontosabb, a gyerekek.
Oroszlán: gőgös , hisztis mint egy gyerek. Zsarnok----Ő aki képes a társat királynőnek tekinteni. Vállalkozó kreatív, problémamegoldó képessége nagyon jó
Szűz. Pletykafészek. Örül ha valakiben hibát talál. Zsugori, még magától is sajnálja a minőségi ételt, hulladékokon él, és csak turiban vásárol. Legjobb ápoló nő, vagy férfi. Mindent megtesz a betegekért. Nagyon magas szinten képes a tudományban elmélyedni. Képes éveken keresztül egy azon témában kutatni.
Mérleg: hiú ők belőlük élnek a kozmetikai cégek. Csak a külsőség.Nem tud dönteni, megalkuvó típus. Leglustább jegy az Oroszlán után. Csak azért van rend körülötte, mert az esztétikai érzékét bántja.---- Legjobb társ, oda figyel a másikra. Mindig tiszta és nett, ápolt.érdekli a kultúra, csemetéibe bele oltja a szépe iránti érzékenységet.
Skorpió: akkor is megbánt, amikor nem akar. Lelke mélyéből fakad a rosszindulat. Mindent sötéten lát. Csak a rosszat tudja feltételezni a másikról. Barátként hamar rájössz, hogy kígyót melengettél a kebleden.----Ha egyszer megszeret, nagyon nagy dolgot kell elkövetni ellene, hogy megharagudjon. Ha segítségre szorul a barát, még éjjel 2-kor is nem azt kérdezi miért költötted fel, hanem hogy hová kell menni. Legjobb nyomozó, mindent kiderít, képes a bűnöző fejével gondolkodni.
Nyilas: Ő a simlis a csaló, képes becsapni, hazudozik, nagy szavak, nagy fogadalmak, de másnapra más elfelejti mit ígért.----Mély hittel indul neki az életnek. Képes végigmenni olyan úton, ahol mások elbuknak, mert hisz önmagában. Legjobb szónok. Politikában , vallási felekezetekben kimagasló eredményt képes elérni
Bak: Mindenkin átgázolva igyekszik magasabb polcra jutni. Gőgös és érdemtelenül is elvárja, hogy felnézz rá.--- Tudja, hogy akkor fognak felnézni rá, ha energiáját arra használja, hogy állandóan tanuljon. Fegyelmezett, a szabályokat betartva, képes sziszifuszi munkát is elvégezni, és tudja, hogy a csúcsra csak lépésről lépésre lehet feljutni. Kitartó.
Vízöntő: Úgy néz ki mint a bohóc, mindent felaggat magára, függetlenül attól, hogy egyéniségéhez passzol e az a ruha, vagy a kiegészítők. Vagy 60 évesen is cica nadrágban járkál. Minden felvonuláson tüntetésen ott van, mindegy, hogy mi a meggyőződése.---- Ő aki minden technikai újdonságot hamar magáévá tesz. Érti nem csak használja a technikai dolgokat. Extrém sportokban kitartó. A legjobb barát.Közösségekben jól érzi magát, de csak akkor, ha színvonalas.Társkapcsolatban a szabad mozgást nem csak magának követeli, hanem a társának is biztosítja.
Halak: Ő a lúzer, akit mindenki becsap átver. Ő az áldozat. Fogalma nincs a világról, csak saját kis álomvilágában él. Ő róla írták a "peches ember ne menjen a jégre"--- Mély érzelmeket táplál környezete iránt. Igyekszik olyan szakmát választani, ahol vissza tud vonulni a külvilág elől. Írói képessége kimagasló, mert a cselekménnyel együtt él.
Most ezeknek a függvényében találsz olyan jegyet ami jó vagy rossz? Mert én nem
Legjobban kedvelem az oroszlánt. Hiú, de mindig egyenes, becsületes. Mint ééén. :)
Nyilas mindig szerelmi csalódás...
A skorpió pedig nem teljesen átlátható számomra, mármint a szándékai...hm
Az ikrekben pedig nem bízom.
Én Nyilas férfi vagyok,és bevallom,tényleg elég simlis,és egocentrikus, bízom magamban,és a legtöbben elbuknak körülöttem,de én talpon maradok a végsőkig,akármiről is van szó. Pozitív vagyok,és szeretem a többi jegyet,egyikkel sincs különösebb bajom,de mindnél többre tartom magamat,mert magamat imádom,ezzel nem is ártok senkinek.
Barátilag legjobban az Oroszlánnal,Mérleggel,Bakkal jövök ki. Szimpla havernak hülyülésre jó a Kos meg a Vízöntő,ők még olyan infatilisak mint én.:))
Szerelmileg leginkább az Ikrek passzol hozzám(a barátnőm is Ikrek), szerelmi téren a Skorpió is csodákra képes...
Úgy konkrétan egyik jeggyel sincs bajom, leginkább a Bika,Szűz,Halak,Rák taszítanak,de velük sem szoktam konfliktusba kerülni,csupán nem veszek róluk tudomást.
Halak nő vagyok és a kos férfiakat irritálom
a kos nők meg engem irritálnak nagyon egy csomót ismerek azok mind:D
az oroszlánokat is irritálom..
a skorpiókat meg kedvelem egy barátnőm skorpió és teljesen igaz rá amit leírt az első hozzászóló nagyon nagyon jó barát de ha megbántják..annak az embernek annyi :D
Legjobban a halakat kedvelem,mert nagyon segítőkészek és ők a legjobb barátok(három barátnőm is van halak)
Akiket kevésbé,azok az oroszlánok,mert állandóan mártírodnak és ők akarnak a középpontban lenni
Bika lány
Nem értek az asztrológiához, ezért csakis a saját tapasztalataim alapján alakul a véleményem:
Talán a bika és a vízöntő jegyűeket tudnám kiemelni, mint ellentett-faktort :) Bika ismerőseim lassúak, kényelmesek, komótosak, és iszonyat bélpoklosak :D Kb. koalamaci-életmód.
Sok vízöntővel találkoztam, és nekem eléggé sótlanok és érzelemmentesek. Mindenen átsiklanak, ami valahol jó, de engem egy idő után idegesít. Kicsit olyan, mintha mindenből kötelező lenne viccet csinálniuk - erőltetett felszínesség.
Kos ismerőseim hihetetlenül higgadt természetűek, de belül folyamatos a láva fortyogása :) Fogalmam sincs, hogy férhet össze ez a két tulajdonság - őket ezért kedvelem.
Ikrek - nagyon imádom őket, a szeleburdiságukkal és szétszórt természetükkel együtt.
Oroszlán - a családunkban nagyon sokan vannak, és szerintem tök jó a humorérzékük, önzetlenek, kalandvágyóak, nagy a teherbírásuk. Kifejezetten szeretnek a középpontban lenni, de enélkül nem lennének oroszlánok :D
A mérleg jegyűeket is nagyon csípem, szerintem nem lehet őket nem szeretni.
A bakokat azért szeretem, mert számomra kihívást jelent, hogy felolvasszam őket abból a makacs fagyos hangulatukból :) Ha ez sikerül, akkor mindig nagyon frankó beszélgetések várhatók.
Nyilasok közül csak nőket ismerek, akiket a kalandvágyó, tűzrőlpattant természetük miatt szeretek leginkább. Picit talán egoisták, viszont baromi segítőkészek.
Kedvelem a sajátom, ami oroszlán. Több oroszlán embert ismerek, nyitottak barátságosak, segítőkészek mindenről lehet velük beszélni általában van valami jó kis hobbijuk is... :) Na meg nyáriak és jó kis szülinapi partikat szoktunk tartani. De szeretem a szüzeket és a mérlegeket is. :) De volt egy közeli vízöntő ismerősöm és bírom a halakat is. A skorpiók neccesek egyik volt legjobb barátnőm az volt, elég fura szerzet. :D Mindig veszekedtünk meg kibékültünk végül lecserélt minket.
Legjobb barátnőm mérleg. Kívánni se tudnék jobb barátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!