Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a horoszkópod es melyik...

Mi a horoszkópod es melyik horoszkópot szereted és melyiket utálod a legjobban?

Figyelt kérdés

2022. aug. 21. 20:26
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
A kos is hideg tud lenni, egyik pillanatról a màsikra.
2022. aug. 30. 13:19
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Skorpió vagyok a kosokat imádom és nem tudom, hogy a vízöntőt, a nyilast vagy a mérleget utálom a legjobban. De talán a nyilast
2022. aug. 31. 10:11
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

21. Hatalmas szíve van, mélyen megviselik az emberi kapcsolatok, csak van egy vad-zord külseje ami eltakarja. És valóban tényleg vad-zord, kedves és barátságos. Mikor melyik! Nagyot tud ütni, de nagyon tud simogatni is. :)

22. Akkor imádjál! Én is bírom a Skorpiókat. Nem sokkal találkoztam, de volt egy barátnőm, aki Skorpió volt. Ő kifejezettem imádott. Volt egy nő ismerősöm is, ő tőle viszont tényleg menekülni kellett, mert szó szerint üldözött.

Kosnál ugyanúgy játszik a fekete és altesti humor, csak megsúgom.

(Mars miatt az alantas, tabu dolgok nem nagyon botránkoztatják meg!)

2022. aug. 31. 13:55
 24/52 anonim ***** válasza:

#23 ez attól független hogy tud azonnal hideg is lenni.

Bárkit képes elfelejteni, ha kell. Túllépni rajta gyorsan.

2022. aug. 31. 14:09
 25/52 anonim ***** válasza:

24. "Bárkit képes elfelejteni, ha kell. Túllépni rajta gyorsan."

Ez sem feltétlenül igaz. Van olyan, aki képes hónapokig, évekig rágódni rajta.

2022. aug. 31. 14:13
 26/52 anonim ***** válasza:

Akkor ott nem ő az aki nem tud felejteni.

Hanem a másik nem enged el tèged. Nem kell hozzá hogy érzelmi kirohanásai legyenek, elèg ha az a másik fél, folyamatosan ott van a gondolataidban. Gondolsz rá.

2022. aug. 31. 14:43
 27/52 anonim ***** válasza:
Mármint neked nem kell hogy érzelmi kirohanásaid legyenek. Elég ha a másik a gondolataidban van folyamatosan. Talonban vagy tartva, ha nagyon le akarom egyszerűsíteni.
2022. aug. 31. 14:51
 28/52 anonim ***** válasza:

"Akkor ott nem ő az aki nem tud felejteni. Hanem a másik nem enged el téged. Nem kell hozzá hogy érzelmi kirohanásai legyenek, elég ha az a másik fél, folyamatosan ott van a gondolataidban. Gondolsz rá."

Na most akkor én nem engedem el őt vagy ő nem enged el engem?

A másik nem enged el, de nekem van folyamatosan a gondolataimban?

Hogy is van ez? Kicsit ellentmondásos vagy én értem félre.

2022. aug. 31. 14:56
 29/52 anonim ***** válasza:

Mi nem tiszta? Amikor valakivel tele van a fejed, és érzelmi szálak fűztek hozzá, akkor bizonyos hogy ő is gondol rád, azért jut eszedbe.

Az most mellékes hogy nincs vele semmilyen érzelmi kötődés.

2022. aug. 31. 15:00
 30/52 anonim ***** válasza:

29. Ami neked tiszta, az másnak nem biztos, induljunk ki innen. Ezért tettem fel a kérdést. ;)

Példával illusztrálva.

Van egy Kos, aki gyorsan túllép mindenkin, mert amúgy is egy érzéketlen 372487=)/=%/!+, ahogy azt képzelik.

Van egy Skorpió barátnője, akin elvileg pikk-pakk túlléphetne, de mivel a Skorpió nem engedi el a Kost, ezért a Kosnak folyton rajta jár az esze.

Azt hihetnénk, hogy a Kos görcsösen ragaszkodik a Skorpióhoz, de valójában a Skorpió nem engedi el a Kost, ezért folyton egymás fejében vannak.

(Mégis a Kos irgalmatlanul szenved a Skorpió miatt. Mellékesen.)

Valahogy így jött le!

Ha vannak érzelmi szálak, akkor van érzelmi kötődés is, gondolom.

Ha valakivel nem éreztem érzelmi kötődést, az a kapcsolat megszűnt vagy az illető jó messzire elsétált.

2022. aug. 31. 15:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!