Hölgyek milyen csillagjegyű férfival nem ismerkedtek szívesen vagy tartózkodtok tőle ?
Skorpió nő vagyok. Szűz aszcendrnenssel, Skorpió Holddal, de 4 bolygóm is a nyilasban van.
Akivel nem jövök ki jól, azok a:
Bakok: Annyira, munkaorientáltak és túlfegyelmezettek, hogy nem tudok jóban lenni velük.
Kosok: Semmit nem lehet elmagyarázni nekik, annyira fejjel mennek a falnak. Ráadásul full bántóan fogalmazzák meg a véleményüket, az érzelmeiket pedig nem képesek rendesen kimutatni/megfogalmazni. Az ágyban mondjuk hihetetlenül jók.
Oroszlánok: pech, h 3 családtagom is oroszlán.🤣 Viszont annyira egoisták és irányítás mániások, hogy az hihetetlen. Egy Skorpiót irányítgatni meg azért elég merész. Ráadásul annyira a figyelem középpontjában akarnak lenni, hogy alig lehet tőlük megszólalni. Az ágyban viszont ők is magasan a csúcson vannak.
Vízöntők: Csaponganak össze-vissza. Félnek az elkötelezettségtől és a mélyebb érzelmektől. Az egyik Vízöntő pasi annyira nem bírta kimondani, h mit érez Irántam, h inkább azt mondta: szereltek...
Pár nappal később inkább letiltott. 🤣 Ráadásul full logikátlanok.
Mérlegek: Úgy ahogy. Ha nem olyan fellengzősek (márpedig azok) és nem annyira külső orientáltak és nem néznek le kb mindenkit maguk körül, akkor lehetnek jó társaságok, így viszont nem.
Én is skorpió vagyok és majdnem 100%, egyet értek. Annyi, hogy én jól kijövök bakkal/kossal csak párkapcsolatban ne legyek velük 😆
(és az is igaz amit leírtál #31)
Ha az én véleményem is elfogadod a rákokról, akkor úgy látom, hogy konfliktus kerülő és manipulatív, illetve önsajnáltató, kamus.
Viszont isteni az ágyban, vicces(és fárasztó xd), értelmes, érzékeny/érzéki.
De mégis rákkal van a legjobb kapcsolatom🥰
A rákok alapvetően aranyosak.
Csak túl érzékenyek és ha valami nem sikerül, egyből világvége van. Túl sokat drámáznak.
A szeretetük, a törődésük, alapvető vidámságuk viszont tetszik.
Már ahhoz is ismerkedni kell, hogy megtudd, milyen jegyű, első látásra egy idegenről sem tudhatod, tehát a kérdés önmagával ellentmondó.
"Milyen csillagjegyű férfit ismertél meg, akivel nem akarsz ismerkedni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!