Hölgyek milyen csillagjegyű férfival nem ismerkedtek szívesen vagy tartózkodtok tőle ?
Rák. Voltam már rák férfival, semmiben nem passzoltunk egymáshoz, kiütik egymást a csillagjegyeink (én vízöntő vagyok). Túlságosan szetergetős bújós típus volt, én pedig megfulladtam.
Illetve hasonlóan vagyok a halakkal, túl érzelmesek.
Szűz. Kiakaszt a rendmániájuk.
A másik meg a Nyilas, mert nekik minden és mindenki fontosabb, mint a párjuk. Pedig elvileg passzolnunk kéne egymáshoz, de a 2 Nyilas exem a 2 legrosszabb párkapcsolat volt az eddigi életemben.
Oroszlán vagyok.
Kos bika ikrek rák oroszlán szűz nyilas bak
Skorpió vagyok
Ja ok is kell...
Kos - nekem túl durva és észre se veszi h csak azzal hogy ő most jól megmondja mennyire bele tud gázolni a masikba.
Nyilasnál ugyanez.
Bika - igazábol határeset. Ha nem tul anyagias meg nem túl felszínes es nem csaj azzal foglalkozik h vmi szép hanem képes a dolgok mögé látni akkor oké
Ikrek - túl aktív es nem nyugszik le, állandóan dumál
Rák - túl ragaszkodó
Oroszlán - egoista es énközpontú neki mindent lehet
Szűz - semmi sem elég jó mindenben talál hibát es kritizál
Bak - munkamániás, pesszimista és ugyanazt a megfeszített morált várja el mástól
Én kos vagyok és a bika, rák férfiakat nem bírom csak.
A bikát azért mert idegesitoek, erőszakosak és megszállott módon viselkednek néha.
A rák pedig unalmas nem lehet velük beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!