Hölgyek milyen csillagjegyű férfival nem ismerkedtek szívesen vagy tartózkodtok tőle ?
Halak, én Nyilas vagyok. Nem vagyok előítéletes, de tapasztalat alapján mondom ezt: Halak férfiakkal eddig csak rosszul sültek el a dolgok, nagyon nem volt velem kompatibilis egyik se. Talán még a Rákot is mondanám, bár azt még csak egyet ismertem, de ő se jött be.
Az ok pedig a túl sok érzelgősség, romantika, és egyszerűen gondolkodásbeli, életvitelbeli különbségek (nem, nálam nem nagyon játszik az "ellentétek vonzzák egymást").
Rák csávó vagyok én is.
Vízöntő nőket én sem bírom :D
Túl ridegek, és ez a mindenkinél jobban tudok mindent stílusuk rendkívül irritáló.
A kos nőket nem szeretem még. Értetlenek. Hiába próbálsz segíteni, mintha a falnak beszélnél. A saját kárán tanul. Valamint túl durvák nekem.
Ikrek nő vagyok.
Az oroszlán rossz tapasztalat miatt, nekem az a kétszínűség amit felfedeztem mindegyikben, borzasztó. Ki ha én nem még akkor is, ha egy utolsó senki.
A vízöntőkkel elvileg passzolnunk kéne, de közeli családtag is van vízöntő és ismerek is párat,de én szerintem nem bírnám, hogy mindegyik egy másik világba él.
A Rákokkal elvileg nem passzolok, mégis volt két rák kavarásom is, arra a rövid időre imádtam a drámájukat. Lehet épp azért, mert én nem vagyok ilyen.
Egy mérleg volt, túl nőies, túl spúr, de ezt leszámítva ő nem volt rossz ember.
Rak vagyok, akikkel idaig kijottem az pont a leirtam ellentete vizontok, bikak:)
Akik szamomra ellenszenvesek szoktak lenni:
Ikrek pali - ha tipikusan ikrek jelleg(nem csak napjegybol all a hori) nekem tulsagosan izgaga, felszines, probalja magat mindenalol kidumalni, es keptelen elkotelezodni hosszutavon (vizontokkel egyebkent ez egyezik)
Annak ellenere hogy ikrek az aszcendensem es a merkurom a 3. Hazban van pont ezert idegesitenek mert atlatok a szitajukon🤣
Szuz: a legtobb szuz napjegyu pali vagy szuz jellegu pasi szenvedely es fuggobeteg, megha nyiltan nem is, szerintem rejtetten iszonyuan agresszivak is, okoskodoak, es szorszalhasogatoak.
Halak: halak szinten nehezen kot le egy valami mellett, mindenemellett 3x atkell gondolnod hogy mit mondasz neki, sertodekeny, erzekeny.
Ez csak az en velemenyem, es tapasztalataimon alapszik nyilvan nem egy egy ismerosbol vontam le ankovetkezteteseket de kattos vagyok az asztrologiara igy gyakran megnezem
Reszleteibe ismerosok, tavoli ismerosok kepleteit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!