Hold - Aszcendens - Uránusz - Neptunusz együttállás a bakban mit jelent?
30# Hidd el sok mindent megértek amit leírtál. És átérzem.
"2016 nekem maga a pokol volt."
Nekem is, de mint mondtam az első fele, a második fele már sokkal de sokkal jobb.
"És bátran állítom hogy a többség negyed annyitol is kipurcanna mint amennyit én kapok. Általánosságban írtam."
Ezt is átérzem. Nekem is nagyon sokszor eszembe jut ez. Hogy miért én? Miért én kaptam ennyi nehézséget? De valahogy mégis próbálok arra gondolni, hátha ez a sok szenvedés, vezet majd valami jóba... ha nem most egy másik életben :D
Most visszaolvastam mit írtak Neked.
"Mig a te kepletedben nem evidens a megoldas, a tehetetlenseg sut rola. Amit tenni tudsz, hogy a Holcsomopontjaidat koveted, vagyis hogy a dependenciaidat csokkented, es probalsz ugy funkcionalni, mint egy onallo es onellato entitas"
Akkor én a Te helyedben megpróbálnám azt amit tanácsoltak, és a Holdcsomópontokkal kezdeném. Tudom milyen az a tehetetlenség érzés, és ebből kell kilépnünk. És elindulni valamilyen irányba. Legyél büszke arra amit elértél egyedül. De azt ne felejtsd el, hogy neked is szükséged van társra/barátokra/családra. Egyedül nem nézhetsz szembe az egész világgal. Pedig hidd el tudom, sokszor így érezzük. Ne csüggedj el, és soha ne add fel a próbálkozást. Azért mert mi nehezebbet kaptunk lehet mint az átlag, meg kell próbáljuk megoldani. Én amikor nagyon elsüllyedek az ilyen gondolatokban, mindig arra gondolok van akinek nálam is 1000szer rosszabb sorsa van, és legyek hálás azért ami nekem megadatott/ vagy amit sikerült elérnem. Fel a fejjel! :)
Utóbbi időben lehúzó közegben voltam az elmúlt két évben. Akik önismerettel foglalkoznak. Nagyon sok volt a sérült ember akik a szarjaikat rám projektálták. És manipuláltak. Lassan ki fogok jönni ezekből. Kezdem otthagyni ezeket a csoportokat.
Túl sok volt a lelkizés az meg nem megy nekem lehúzó.
Élőben más vagyok mint itt neten ha nem kell lelkizni hanem élünk a pillanatnak és szarunk mindenre (ez az alap beállítottságom)
Sok víz elemem nincs ami meg van azt elszívja a Szaturnusz. És tudom hogy az miatt van nekem a sok szar hangulat utána lehet nézni. Lehet mondani hogy sok ember el van ezzel de a ház helyzet se mindegy. Stb
Azt kéne tennem hogy a lelkiző embereknek hátat fordítani mert tényleg depresszív a többség. És lehúzó.
A szar időszak nekem is 2016 első fele volt csak rossz ami 2015 elején kezdődött de így ősszel bontakozott ki.
Egyébként én is észre vettem mikor a mérlegbe kerül a nap akkor tényleg ilyen jó időszak jön. A nyár az szar főleg rák és az oroszlán időszaka. Ezen csak az évszak javít. Tavasz és tél semleges.
Hold-Szaturnusz együttállás A Hold a Szaturnusszal együttállásban belső magányra utal. Akinek pedig a Szaturnusz támadja a Holdját, az érzelmileg újra meg újra egyedül marad, még akkor is, ha házasságban él. Hajlamos lehet rá, hogy a múlthoz kötődjön ( a Szaturnusz mindig elsősorban a múlt), túlságosan is a múlthoz kötődjön. Régi sebek nyalogatása, stb. Érdemes tudatosan figyelni a jelenre, mert ellenkező esetben a múltban ragadhat. Egy bizonyos nehézlelkűséget, hidegséget okozhat a Szaturnusz a léleknek (Hold). Előfordulhat depresszió, hiányzó életöröm. A jó oldala ennek az együttállásnak egy bizonyos realitásérzék, egészségeses emberi értelem, józanság.
Forrás: [link]
Tessék. A kérdésem megválaszolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!