Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hold - Aszcendens - Uránusz -...

Hold - Aszcendens - Uránusz - Neptunusz együttállás a bakban mit jelent?

Figyelt kérdés
Hold az 1. házban, Uránusz, Neptunusz a 12. házban. Esetleg valaki tudna segíteni akár privátban?

2022. júl. 23. 16:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Kérdező kár ide kitenni mert itt csak károgók vannak. Aki kitesz egy komplex radixot ide megpróbálják lehúzni és csak a rosszat kiemelni belőle. Ne hagyd hogy lehúzzanak.
2022. júl. 24. 11:37
 12/33 A kérdező kommentje:
Köszi 11# :) Csak kíváncsi vagyok a véleményekre, meglátásokra, amiből esetleg tanulhatok, vagy fejlődhetek. Tudom, hogy nem lehet minden rossz egy képletben, és mondjuk azt nem is értem miért jó csak a rosszat kiemelni, hiszen van aki pont azért tesz ki egy képletet, hátha kap valamilyen tanácsot, vagy mondanak neki valami pozitívat, mire támaszkodhat, mi segít neki az életében, és az ilyen embert tuti lehozzák az életről a sok rosszal. Én azért próbálom ezt a helyén kezelni, inkáb csak a kíváncsiság hajt, mert 1-2 embernek vannak jó hozzászólásai, meglátásai. Például üzenetben már kaptam jó tanácsot, aminek nagyon örülök és nagyon köszönök :)
2022. júl. 24. 11:45
 13/33 Bálvány ***** válasza:

OK, de minek a névtelen bújócska?

#11 anonim módon leszólja a válaszadókat. Arra már nem képes, hogy asztrológiailag alátámasztva a pozitív vonatkozásokról meséljen.

A privátban válaszolók miért nem teszik nyíltan közzé meglátásukat? Mennyire lehet az szakmai, ha mások előtt fel sem vállalják?

Egyébként, ha követed a fórumot, akkor számos jó képletre adott pozitív válasszal találkozhatsz.

Ahogy '38F incel' írta, most 2-3 nagyon hasonló adottságú képlet is beesett. De az általa megjelöltnél is kiemeltük a pozitív aspektusokat.

2022. júl. 24. 12:04
 14/33 Bálvány ***** válasza:

Őszintén kíváncsi vagyok, hogy itt a képlettel rendelkező szülött mit ért el eddig az életben és az asztrológiához 'értők' azt milyen bolygóállásokhoz kötik.

Nem érdekel a személyes támadás, tartalom nélküli fröcsögés, privát sugdolózás, csak szeretnék tanulni.

2022. júl. 24. 12:10
 15/33 A kérdező kommentje:

14# Mit értesz az alatt, hogy mit értem el az életben?

2 egyetemi szakot végeztem el. Hosszú párkapcsoltban élek. Egyszerű mindennapi életet élek. És amit én legtöbbre tartok, segítettem a családomnak talpra állni, egy elég nehéz majdnem 10 évig tartó kilátástalan helyzetből. Relatív ki mit ért azalatt hogy mit ért el az életben. Viszont úgy érzem több van bennem, mint amit eddig megvalósítottam. Valahogy mostanában nem találom a helyem. Mindig is érdekelt mondjuk a pszichológia, és az asztrológia mégsem ezen az úton vagyok. Azért tettem fel a kérdést, mert válaszokat keresek, és ki tudja? Lehet itt kapok egy olyan meglátást, egy olyan észrevételt, amit magamtól nem vettem volna észre.

2022. júl. 24. 12:22
 16/33 Bálvány ***** válasza:

Pontosan ez Írtam: 'mit ért el eddig az életben és az asztrológiához 'értők' azt milyen bolygóállásokhoz kötik.'

Én csak a képletet látom, megpróbálok az asztrológia szabályai szerint értelmezni.Próbálom kitapogatni azokat az erővonalakat amelyek szerint reagálsz a világra és környezetedre.

Én nem vonom kétségbe, hogy lehet neked akárhány diplomád, és párkapcsolatod.

A képlet alapján véleményeztem, hogy miként kezeled a társkapcolataidat és az anyagi pénzügyeket.

Egyesek szerint negatív szinben tüntettünk fel, de Te az észrevételeimet nem minősítetted.

Pedig írhatnád: ez és ez nem illik rám, nincs alapjuk.

2022. júl. 24. 12:47
 17/33 A kérdező kommentje:

Akkor most megpróbálok reagálni a véleményedre.

"A másokkal való kapcsolatépítés nehézségeit azonban sokkal jobban jellemzi a deszcendensen lévő Mars és annak érzelmi agresszívitása a Rákban."

Egyáltalán nem érzem nehéznek a másokkal való kapcsolatépítést. Eléggé közvetlennek, kedvesnek tartom magam, aki könnyen ismerkedik és kommunikál. Viszont! Sokszor ÉN nem akarok kapcsolatot másokkal. Nem azért mert nem vagyok képes rá, hanem, mert nem mindenkit akarok magamhoz közel engedni. Plusz én nagyon önálló vagyok, szeretek nagyon egymagamba lenni, a saját belső világomban, és akkor akár a legjobb barátom / esetleg párom társaságára sem vágyok.

"A ködös-érzelmes-különc-komoly személyiség konfliktusa a kapcsolataiban erőszakos Marssal, a Kos Napban csúcsosodik ki, mely elérheti a 3-as házcsúcsot. Van idősebb testvér? Az aszcendensől és Marsról jövő rossz fényszögek, vajon mennyire okoznak tanulási, közlekedési nehézségeket?"

Ködös-érzelmes-különc-komoly 100%ban igaz. Van, hogy túlérzékeny. Van 2 idősebb testvérem. Nagyon jó a felfogásom, hamar megértek dolgokat. Viszont nehéz leülni tanulnom. Nem vagyok szorgalmas. A tanulmányi eredményeim inkább a képességeimből adódtak mint szorgalomból. Sokszor csapongó a gondolatom, nehezen koncentrálok. Közlekedési nehézségek jelenthetik azt hogy félek a volán mögött? Nem bízok eléggé magamban?

"A 2. ház a képességek, önállóság, pénzügyek háza (a Napon kívül) tele van számüzött bolygókkal. Vajon ilyen esetben tud-e valamit teremteni a szülött? Nem tudnám megmondani."

Inkább úgy fogalmaznék, hogy nehéz körülmények közül származok, mégis valahogy megtalálom a módját annak, hogy amire szükségem van azt megszerezzem/megteremtsem. És sokszor úgy érzem, hogy amire vágyom, azt így vagy úgy mindig megszerzem, lehet időbe telik, de megvalósítom.

"A 8-as házas Jupiterrel mások (anyagi) támogatására számíthat, de a Vénusz szembenállás miatt ezekkel valószínüleg pazarlóan bánik. A 2h Kos-Nappal kapcsolatban is azt mondanám, hogy megy itt a habzsi-dőzsi."

Ez így van kaptam segítséget. És egyáltalán nem vagyok pazarló. Van mikor kicsit többet engedek meg magamnak, mégis utána nagyot tudok húzni a gyeplőn és igen szigorúan be tudom osztani amim van. Nálam olyan soha nem fordult elő, hogy az utolsó filléremet is elverem valami baromságra. Olyan viszont előfordult, hogy az utolsó forintomat is odaadtam másnak, hogy segítsek rajta. (akár kölcsönbe, akár ajándékba)

"Az MC-n lévő Plutó esetünkben - nem olyan rossz - sok irányban támogató. Karrier céljaiban görcsössen ragadja a kontrollt (lásd. Putyinnál) és nagy hullámvasúton ül, én mégsem tudom elképzelni, milyen szakmai életút állhat előtte."

Ez egy hatalmas kérdés számomra is. Hogy nem találom az utam. Úgy érzem abban amit tanultam nem akarom folytatni az utam. Viszont akkor? Váltsak arra amire mindig is vágytam? Kezdjem el? Nem késtem el vele?

"Humán terület? Talán egy érzelmileg manipulatív vezéri szerep?"

Érdekes mert az egyik szakomat humán területen végeztem a másikat reálon. Bennem ez a kettősség megvan. Mindkettőt szeretem, mindkettőben el tudom képzelni magam. Egyáltalán nem vagyok manipulatív, sosem voltam. Mindig nyílt, egyenes, őszinte. Vezető szerep? Nem tudom mennyire való nekem... túlságosan empatikus vagyok... lehet nem tudnék elég szigorú lenni?

2022. júl. 24. 13:08
 18/33 Bálvány ***** válasza:
Na ez már tetszett. Ilyen válaszokért éri meg elemzést írni. Ebből már levonhatóak következtetések, hogy mit találtam el, miben tévedtem és mi manifesztálódott kicsit másként mint ahogy elképzeltem. Köszönöm!
2022. júl. 24. 13:27
 19/33 A kérdező kommentje:
18# Én köszönöm, mindenkinek, aki bármilyen formában megpróbált segíteni a képlet értelmezésében. És nagyon szívesen. :)
2022. júl. 24. 13:33
 20/33 anonim ***** válasza:

Na, megjott a kerdezo asztro-tesoja a #11- es szemelyeben.....

Ugye, van egy T-kvadrat a kepletben az eloretoro (cardinalis) keresztben, az utolso kaldeusi terminusban (ugye az utolso terminus a Mars es a Szaturnusz terminusa az osszes jegyben), amelynek a csucsa, avagy asztrologiai szakkifejezessel az apex, a Kos Nap a 2-3. haz hataranal, de ezzel a mundan-hatarhelyzettel inkabb a 3-ban. Ugye ez egy diszharmonikus sugarzasi sorozat, amely feszultseget es problemakat okoz a nativus eleteben. A kulonbseg a T-kvadrat es a keresztkvadrat kozott, hogy a T-kvadrat eseteben az apexszel oppizicioban nem talalhato egitest, bar ez a pont hordozza a T-kvadrat feloldasat, de mivel nincs ott egitest, igy a nativus szamara nincs elsodleges motivacio, hogy a problemas elethelyzetek kialakulasanak elejet vegye, sot, a nativus motivacioival ellenkezik. Vagyis erot kell venni magadon, es olyannak kell lenni, amilyen alapbol nem vagy.

A linkelt kepletben a T-kvadrat feloldasi pontja a Merlegben van a 9. hazban. Tehat ezt a kvalitast kell elsajatitani a semmibol, ugy, hogy a szolar kvalitast, vagyis az EN-tudatot kell hozza atformalni. Ez egy baromi nehez feladat.

"Sokszor ÉN nem akarok kapcsolatot másokkal"

Ez megutotte a szemem, es valahol itt lesz a kutya elasva. Mi van, ha mostantol akarsz? :)

Mondjuk egy vasarnap delutani kaszino a pesti elegans zsurkisasszonyokkal, lehetoleg fhansziaul? :) Esetleg olyanok, hogy zene, na nem death metal, hanem harfa, fuvola, csello.... akusztikus hangszerek. Opera, balett, szepirodalom, fokent Dosztojevszkij, borkostolas, nyelvtanulas mondjuk fhansziaul, jog, politika, diplomacia, protokoll szakertelem, fine-dining, cultural exchange, ilyesmi. A zsurkisasszonyokkal kicsit kisarkitottam a dolgot, de par eve olvastam egy asztrologiai disszertaciot a zodiakalis debilitasban levo egitestekrol, es amikor a Merleg Marsot illusztralta (tudom, neked nincs Merleg Marsod, de a Kos Nappal atellenben kellene Merleg kvalitasokat elsajatitani, vagyis hasonlo a szitu), egy olyan photoshopolt kepet rakott be, hogy egy harci diszben levo fegyveres nehezlovast rakott be teazgatni a mademoiselle-ekkel. Majd, ha megtalalom, belinkelem.

Szoval ezen az uton kellene elidulni, azt te tudod, hogy hogyan es mennyire, te erzed majd, hogy mennyire enyhul a feszko. Illetve azt meg megkerdezem, hogy mit szoktal erezni osszel, amikor a Nap es a belso bolygok a Merleg vegen tranzitalnak? Szokott lenni valami visszatero minta? Vagy valami vissza-visszatero esemeny? Illetve mi volt 2016-17-ben, amikor a tranzit Uranusz atrongyolt a Napon a Kosban? Talan ebben vannak jelek.....

38F incel

2022. júl. 24. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!