Hold - Aszcendens - Uránusz - Neptunusz együttállás a bakban mit jelent?
11-es vagyok
Itt valóban nincsenek lehúzó válaszok csak így az elején volt egy. Nálam leginkább azok voltak. De egyébként is máshol is negatív dolgokat kapok vagy negatív vissza jelzéseket magamról.
Engem vhol érdekelne az oka. Esetleg a kisugárzásommal lehet gond? Élőben egyenesen taszító vagyok és nem kell hozzá semmit csinálni. Bár mostanra már javult a helyzet de mióta asztrológiázom sokan voltak velem ellenségesek (ez nem gyakorin volt). Asztrológia témában persze. Volt aki el is küldött.
Nem rosszból írom de tényleg érdekelne az oka hogy tudják javítani rajta
Én is szerettem volna pozitív visszajelzést mert az életben is asztrológiától független nem igen jut belőle nekem.
Ha össze kéne írnom tíz pozitív tulajdonságomat nem igazán tudnék írni de ha rosszat akkor menne a körmölés ezerrel.
Ez volt az.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszk..
Nem akartam fröcsögni csak nem értettem miért csak a rosszak vannak kiemelve.
Persze, tudom, hogy te vagy a masik Kos. Kozben lett egy harmadik is a topikban. Vagyis 2 nap alatt 3 Kos, lassan osszejon egy birkanyaj :)
Ugye a modern asztrologia mindent rozsaszin szemuvegen keresztul nez, a baromi rossz allasokat is megprobalja cukormazzal leonteni, a Szaturnuszt is jotekony tunderkent definialja (majd kesobb megadja a jussodat, csak varj turelmesen 73884777399477 eves korodig), de en ezt az iranyt nem preferalom. Ami a kepletben van, az van. Akkor is ha az nem jo. A te kepleted es a kerdezo keplete kozott van am egy kis kulonbseg. A kerdezo T-kvadratja kinal megoldast, es terelgeti is afele, amit leirtam, az ismerosen hangzik majd neki, lokalizalni tudja azt a folyamatot az eleteben, ami megoldas fele tereli, ugye a hianyzo lab. De a Nap, vagyis az ego, az egy erzekeny es hiu joszag, mert igy vedi magat. Tehat a T-kvadrat apex egitestekent kapja a pofonokat, jobbrol-balrol es megjobban berzarkozik es vedi magat. Emiatt nehez a feladat, de evidens a megoldas. Foleg a Venusz is Kos. Vagyis nagyon sok belso munka.
Mig a te kepletedben nem evidens a megoldas, a tehetetlenseg sut rola. Amit tenni tudsz, hogy a Holcsomopontjaidat koveted, vagyis hogy a dependenciaidat csokkented, es probalsz ugy funkcionalni, mint egy onallo es onellato entitas :)
38F incel
Akkor nálam nagy megoldásokat nincsenek is? Akármit próbálkozom falakba ütközöm? Végül is mindig így volt.
Igazából erre is van megoldást. Elfogadni és igazából jobb ha semmibe se kezdek?
Ha követem a holdcsomópontokat jobb lesz? Vagy csak kinomban tegyem? Őszintén? Tehát ezen kívül semmire sincs semmi megoldás nálam?
Mondjuk érzékelem is és akkor jön a sok okos tanács akik könnyen beszélnek
Nem csak sorakozok. Tényleg nem jön össze semmi.
20# Nagyon szépen köszönöm ezt a részletes választ. :) Elgondolkodtattál, de tényleg... Szóval a 9. házban és a Mérlegben lenne a megoldás? Az biztos, hogy nagyon távol áll tőlem a Mérleg viselkedés... mármint ez a pezsgés, események, az emberekkel való kapcsolódás, nagy társaság. Elvagyok egy darabig, de aztán mindig arra jutok, hogy jobb, mikor már végre egyedül lehetek :D Valahogy az jobban feltölt.
Az biztos, hogy sokszor érzem azt, nehezen lépek ki a komfortzónámból, eléggé merev vagyok a változásokkal szemben. Ami érdekes, hogy mondjuk ha elhívnak valamilyen társasági eseményre, "ahh... de nincs kedvem menni, annyira nincs kedvem hozzájuk most" Viszont mikor elmegyek, nagyon jól érzem magam, és örülök, hogy elmentem. De azért jó hazatérni utána :P Fura...
Ha így végig gondolom... jobban szeretem az őszt, motiváltabb, energikusabb vagyok az őszi hónapokban mint mondjuk tavasszal. Több lehetőséget látok olyankor, és pozitívabbnak élem meg az egészet. Nem szeretem a tavaszi hónapokat, és nincsenek is jó tapasztalataim olyankor. Lehet csak bebeszélem magamnak, de mintha a rossz dolgok mindig egy adott periódusra lennének jellemzők... március-tól május végéig.
2016 tavaszán amit kérdeztél, életem legnehezebb időszaka volt. Akkor veszítettem el a nagymamámat. És szinte nem is maradt meg abból az időszakból semmi más csak az a kétségbeesés, ami április májusban volt.
"Tehát ezt a kvalitást kell elsajátítani a semmiből, úgy, hogy a szolar kvalitast, vagyis az EN-tudatot kell hozza atformalni. Ez egy baromi nehez feladat."
Ami még egy érdekes kérdés... mennyire lehet átformálni egy ilyen Én-tudatot, személyiséget? Rám sajnos vagy nem sajnos nagyon igaz a Szaturnuszi személyiség. Konzervatív, merev, nehezen lép ki a saját komfortzónájából... És ezt nagyon sok minden erősíti... 1. ház Szaturnusz, a Vízöntőben, Bak aszcendens, Bak Hold...
Viszont amit még szintén nem értek, hogy honnan jön belőlem ez az érzelmesség? Mindig azt olvasom, aki Bak aszcendesű, vagy Holdú, vagy Napjegyű, az milyen rideg, milyen hideg, kimért. Én meg kb. bármin meghatódok, tele vagyok érzelemmel, mintha mondjuk Rák lennék...
Amúgy nagyon szívesen olvasom a meglátásaitokat, úgy érzem már rengeteget tanultam ezekből. :)
21# 22# Nem hinném, hogy én különleges vagyok, vagy hogy több pozitívat kaptam mint ti. Nekem írhatnak durvát is, abból is tanulok. Objektívan álljatok a születési képletetekhez, el kell fogadni a rosszat és a jót is. És lehet nem biztos, hogy jót tesznek a válaszolók ha nem hívják fel a figyelmet a rossz dolgokra. Persze nem kell túlzásba esni... Amúgy meg én azt tapasztalom, hogy a hangnem amit használok, legyen az akár írásban vagy szóban, valahogy megnyitja a másik felet és könnyen szóba elegyedik velem. Higgyétek el még írásban is átjön egy ember kedvessége. És tényleg nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki vette a fáradtságot és megnézte a képletemet, illetve megírta az ezzel kapcsolatos észrevételeit. :)
27# Valahogy még az jön át nekem, hogy a többiek azt látják nálam, hogy keresem a megoldást, próbálom megoldani a képletem nehézségeit... ezt tükrözi is a képlet, hogy úgy látszik van megoldás, csak durván nehéz :D
Viszont nálad, igaza van 25#nek alapból egy elég depresszív helyzetből lett az egész kérdéskör megközelítve. Tudom te is keresed a megoldást, mégis tapasztalható az egészben egy nagyfokú lemondás, beletörődés. És ez érződik nagyon.
Irigykedek rád. Kérdező. Nézd meg fentebb mit írtak nekem. Hogy nálam csak tehetetlenség van és nincs megoldás. Te mit kezdenél ezzel a visszajelzéssel.
Az első házban a hold mindig rák analógiákat visz akkor is ha az a bakban áll. Nem szűnik meg mint hold csak nem olyan erős mintha mondjuk a rákban lenne. Nálam ezért nincs ez meg mert ott van mellette a Szaturnusz. De érzem hogy olyannak kéne lenni és akkor jobb lenne többen szeretnének stb de a Szaturnusz miatt nem fog menni.
Eddig mindig kerestem a megoldást de úgy látszik fel kell adni mert csak az időmet vesztegetem vele
Egy ilyen rá ismerés téged hogy érintene?
Én már nagyon sok mindent eltűrtem. És bátran állítom hogy a többség negyed annyitol is kipurcanna mint amennyit én kapok. Általánosságban írtam.
2016 nekem maga a pokol volt. Én csak gyógyszeres időszaknak hívom de magamnak köszönhetem csak hogy kijöttem belőle mert a környezetem szép lassan rangatott bele a szarba mehettem tovább a lejtőn.
Igazából mindent csak magamnak köszönhetek. Mikor másokra hallgattam megjartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!