A Vízöntő kora lelkileg és szellemileg közel sem lesz olyan emelkedett, mint ahogy azt manapság sokan szeretik vizionálni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 20:23
1/4 anonim válasza:
A vízöntő korszak még odébb van. A tavaszpont még a halakban van és még ott is lesz vagy 200 évig legalább.
Egyébként tényleg más lesz. Az Atlantiszi idő az oroszlán világ időben volt. A vízöntő pedig ezzel pont szemben helyezkedik el. Valami olyasmit képzelj el kb. 1000 év múlva. Nem pont akkor fog teljesen megváltozni amikor át lép, hanem szépen lassan fokozatosan.
2/4 anonim válasza:
Hát... Már annyira brutálisan erős, hogy már ezerszer megfulladtam benne, szóval... Valószinűleg sokkkkkkal sokkal nagyobb és magasabb rendűbb lesz, mint "azt manapság sokan szeretik vizionálni".
3/4 Bálvány válasza:
Szerintem már benne vagyunk.....a technikai fejlődés exponenciálisan nő. Nem tudom mi lesz itt pár száz év múlva, de ha minden ebben a tempóban halad akkor щ(ಥДಥщ)👉👌💦
4/4 anonim válasza:
A '90-es evekben az Arpad hidra fel volt fujva, hogy "AZ ANARCHIA NEM KAOSZ, HANEM HATALOM NELKULI REND!"
Na, ez egy Vizonto muve volt :)
Amugy Az ember tragediajaban a Falanszter-szin irja le a Vizonto-korszakot.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!