Skorpió embereket miért utàlják ennyire, illetve miért van ennyi negatív leírás és vélemény róluk?
Én jómagam nem utálom őket, mivel nem is ismerek nagyon skorpiót, vagy igen, de róluk nem tudom hogy azok.
Viszont itt gyakorin is megfigyeltem már, hogy az egyik legutáltabb jegy (nem csak ők) itt az oldalon, meg úgy általánosságban.
Na mármost miért mondják ezt az emberek? Miért olyan rosszak? Mi a baj velük?
Én még nem találkoztam tényleg egyel sem, vagyis egyet ismerek, de ő inkább furi meg olyan magábahúzódó.
Semmi. Az állításom változatlan és igaz, miszerint aki itt van az nem tojja le.
Az meg, hogy épp nem találtam el, hogy mi a jegyed lényegtelen most. Én csak azt nem értem, ha egyáltalán nem érdekel az asztrológia, akkor minek olvasod, és pláne minek büfögöd ide a zagyvaságaidat?
6os, a Skorpiók nagyon tudnak szeretni. Ha ezt tette veled akkor az büntetés volt, mert tettél valamit (pl. megcsaltad).
Az biztos hogy nálunk egyetlen pillanat amíg szeretőből ellenség lesz, de ennek oka kellett hogy legyen.
Akkor várom, hogy demonstráld igazad, mivel abszolút igazad állítod.
Na had lássam mid van.
Rendben, demonstrálom te nagyon okos :D
Szóval alapállításom volt, hogy a te nevezetes 99%-od és hogy azok letojják, abszolút nem igaz. Egyedül te vagy itt akit nem érdekel a téma, mégis okoskodsz és idebüfögöd a hülyeségeid. Mindenki más képes volt a kérdéshez kapcsolódóan értelmes választ adni. Tehát csak te lógsz ki a sorból...:D
De egyébként leegyszerűsítve - mert belőled simán kinézem, hogy nem tudod értelmezni - olvasd csak el a kommenteket, és rájössz hogy az igazam fedi a valóságot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!