Honnan eredhet a skorpiók rossz híre? Miért kell vigyázni velük?
Nem a bulvár-magyarázatokra vagyok kíváncsi, ami a b_ikkben meg a nlapjában van, mert azok nem nevezhetőek hitelesnek.
Saját tapasztalat valakinek?
Van valaki aki pozitívan csalódott?
Életem legnagyobb szerelme egy Skorpió volt.
Úgy és akkor hagyott el,rengeteg megalázással,kigúnyolással, ahogy senki sosem viselkedett velem előtt úgy.
Évekig tartogatja a vélt, vagy valós sérelmeit,rád zúdítja, levegőt sem kapsz tőle,mikor már azt sem tudod,miről van szó.
Nagyon kedves,szeretnivaló tud lenni, de ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy elképzeli,akkor csendben kavar,vagy látványosan szenved,de úgy,hogy a végén már te szégyelled magad - a nincs miért:)
Kíméletlen módon nyers,az embereket egyik percről a másikra kidobja az életéből.
De az egyik legtisztább szívű, ennek ellenére, viszont sosem tudni,mi jár a fejében.Mindent összerak, kombinál, sokszor aprólékosan visszakérdez régi dolgokra is.
Általában pedig olyan dolgokon kattog,amin más egy legyintéssel túljut.
Megfogadtam,hogy nem lesz több Skorpió társam,mert hosszú idő,mire az ember kiheveri a szurkálódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!