Mi a véleményed a Skorpió jegyben született emberekről?
Én mérleg jegyűként pont pozitívakat éltem át skorpió jegyűekkel, nagyon sokszor húztak ki a szarból.
Míg sok más emberek negatívnak állítják őket, de én mérleg férfiként sokat köszönhettem nekik.
De a szűz jegyűekkel semmi jó tapasztalatom nem volt még. Náluk tényleg úgy van a felállás, hogy csak nekik lehet mindig igazuk és mindent ők jobban tudnak, mint minden más ember.
Rühellem őket, még nem találkoztam normálissal
Üdv, oroszlán
Nagyon szerettem egy Skorpiót,életem szerelme volt..
Hát...úgy nem bánt el velem lelkileg senki,mint ő, alig tudtam kiheverni...
Egy Oroszlán
Nem igazán tudom ezt, de akire ténylegesen ráillik a csillagjegye, annak szerintem nem csak a napjegye az ami, hanem az aszcendense is ugyanaz lehet.
De ezt csak némi feltételezésből írom.
Mint kolléganőt,kedvelem.Bar hajlamos a füllentésre,és a férfiakat szereti szediteni,és kihasználni....
Már idősebb korában is Kapos a ffiak közt valamiért..
Nekem a volt történelem tanárnőm skorpió jegyű és ő volt a sulinkban a legkedvesebb tanárnőnk, sosem kiabált az égadta világon egyetlen diákkal sem. Én amikor kérdeztem valamit ilyen csoportmunka kapcsán, még a körmével kedvesen húzott egy vonalat a vállamon és kedvesen kérdezte tőlem, hogy mit mondtál? Szóval nagyon kedves tanárnő volt a sulinkban, ő volt az egész suliban a legkedvesebb tanárnő skorpió jegyűként.
És nekünk a gyakorlat tanárúr volt oroszlán jegyű és olyan arrogáns volt. Ha valamit mondtam az órán ő meg belém kötött, hogy engem kérdezett valaki? Pfhuu nagyon irritáló tanárúr volt. Na ő oroszlán jegyű a volt gyakszis tanárúrunk.
Szóval minden jegyben vannak jók és rosszak, ugyanúgy, mint az emberiségben.
Üdv egy mérleg férfi. 🙂
A bizalom náluk kulcskérdés. Ha visszaélsz a bizalmával elvágtad magad.
Minden más ebből következik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!