Melyik csillagjegyhez tartoznál a legszívesebben?
Figyelt kérdés
És nem az a kérdés, hogy melyikhez tartozol, hanem, hogy melyikhez tartoznál, ha választhatnál.
Köszi a válaszokat:)
2022. ápr. 6. 15:27
11/27 anonim válasza:
Vízöntő vagyok és maradnék is az
12/27 anonim válasza:
Halak vagyok Skorpió aszc-el
Inkább lennék skorpió kos aszcendenssel.
Az jó combo. :D
13/27 anonim válasza:
Ikrek vagyok, inkább Mérleg lennék.
14/27 anonim válasza:
Mérleg vagy vízöntő lennék ha választani kéne, de annyira nem szoktam ezzel foglalkozni.
15/27 anonim válasza:
Én szűz vagyok a négyzeten.
Korábban erősen vagytam rá, hogy oroszlán és/vagy kos jellegű képességeim legyenek.
De összességében nem akarok más lenni, mint vagyok.
16/27 anonim válasza:
Ha ez valami kutatás, kérlek majd osszd meg az eredményeid!
:D
15-ös vagyok.
17/27 anonim válasza:
Sokan válaszoltak, de nem igen írták, hogy szűz. Én viszont az lennék, egyébként ikrek vagyok, de a szüzekkel rendkívül harmonikus kapcsolatom van
18/27 anonim válasza:
Rák lennék,az összes eddigi rák ismerősöm nagy forma,azt mondják milyen sirosak meg ilyesmi, közben rohadtul nem!
20/27 anonim válasza:
Bak vagyok, és ha választhatnék is bak lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!