Melyik csillagjegyhez tartoznál a legszívesebben?
Figyelt kérdés
És nem az a kérdés, hogy melyikhez tartozol, hanem, hogy melyikhez tartoznál, ha választhatnál.
Köszi a válaszokat:)
2022. ápr. 6. 15:27
1/27 anonim válasza:
Hm, az biztos hogy nem szeretnék skorpió, ikrek lenni.
Mérleg vagyok, de zavar, hogy ennyire mérlegelek szó szerint mindenen, döntésképtelen vagyok, a többi tulajdonságát szeretem.
Talán kos lennék, hisz rengeteg kos ismerősöm van, családban is van és párom is az. Szeretem az alap tulajdonságaikat.
2/27 anonim válasza:
Talán Nyilas szeretnék lenni, mondjuk Bika aszcendenssel.
Valójában Bika vagyok, Mérleg aszcendenssel.
3/27 anonim válasza:
Én Nyilas vagyok, nincs vele bajom, de szívesen lennék Skorpió is:)
4/27 soma9111 válasza:
Kos - oroszlán
Mindkettő egy CSÚCSRAGADOZÓ :D
6/27 anonim válasza:
Nyilas vagyok,de legszívesebben vízöntő lennék!
7/27 anonim válasza:
Én is Nyilas vagyok, Oroszlán lennék vagy Kos!
8/27 anonim válasza:
Én kos vagyok és nincs vele bajom.
9/27 anonim válasza:
Vízöntő szeretnék lenni, vagy bak.
10/27 anonim válasza:
Ha extrovertáltabb, bulizós típus lennék, akkor örülnék egy nyári szülinapnak, de így, introvertáltként jó nekem a téli is. A horoszkópban nem hiszek, de a Nyilas jellemzői egyébként is igazak rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!