Skorpiók melyik csillagjegyel nem jöttök jól ki? Olyant nem kérek horoszkóp hülyeség!
Halak
Vízöntő
Illetve a szüzekkel csak kettős mércém van: vagy a szívem csücskei (pl férjem) vagy rühellem őket😆🤣
Horoszkóp hülyeség.
"Olyant", ilyen szo pedig nem letezik
Nem csak a napjegy van!!!
Olyan, akivel egyáltalan nem jövök ki, nincs.
Talán az ikrek, a rák, bizonyos esetekben a szűz, meg a mérleg LEHET olyan, hogy nehéz elviselnem PÁR tulajdonságulat.
Ikreknek, hogy kikotyognak dolgokat másoknak, mindenképpen ki akarják belőlem szedni az infót, és nem veszik a lapot, hogy nem akarom megosztani. Plusz ilyen ideges energiájuk van, ami nagyon irritál.
A rák a túlzott kötődés miatt. Annyi vegtaggal kapaszkodik az emberbe, amennyi csak van, neki, és ha nem hagyod, akkor "nem is szereted", és íródik a szappanopera.
A szűz eleg kritikus tud lenni, es feleslegesen túlgondol és ujragondol mindent, akkor is ha azon már nincs mit újragondolni. Semmi sem elég neki, mert tökéletes kell, magától is ezt várja és mástól is.
A mérlegeknél meg néha tapasztaltam ilyne nagyonmű, mézesmázos "mindnekivelkedvesvagyok", és "mindekihezkötődniakarok", ahol a kedvességet meg a jóindulatot értékelem, csak nekem nagyon átjön ha túl van tolva és emiatt nagyon műnek tűnik.
De mindegyik jeggyel ki tudok jönni, ezek csak tulajdonságok, amikre adott jegyek HAJLAMOSAK (nem feltétlenül olyan mindegyik), és ezekkel a tulajdonsagokkal nehezebben jövök ki.
Nem hiszem, hogy ez általános. A legtöbb skorpió ismerősöm vízöntő csillagjegyű emberrel alkot egy párt.
Őszinte leszek, én inkább fordítva tudok nyilatkozni. Mivel nagyon zárkózott vagyok, nagyon kevés embert engedek a bizalmi körömbe és az életembe. Akikkel a legjobban egy húron tudok pendülni azok a rákok és a többi vízjegy.
Ikrek jegyűeket és nyilasokat nem kedvelem annyira. Legjobb barátom nyilas jegyű, de ő arany szívű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!