Ez a három csillagjegy szívesen kipróbálná az édeshármast nektek mik tapasztaltatok? Olyant nem kérek horoszkóp hülyeség!
Jézusom, nehogymár egy ilyen life.hu mondja már meg,hogy kik vannak egy édeshármasban. Tuti az összes hármasban egy kos, egy nyilas és egy vízöntő van, ja nem. 😅
Hozzáteszem kos vagyok egyébként és voltam már édeshármasban, illetve nem utasítanám el a jövőben sem de nem azért mert kos vagyok.
Ugyan már, ezt te sem gondolod komolyan, hogy ez a csillagjegyektől függ.
Hadd mondjak saját példát: régebben (20-as éveimben) nem lettem volna benne ilyesmiben, elég konzervatív voltam minden téren, főleg ilyenben. Aztán idővel sok gátlásomat levetkőztem, tapasztaltabb, kísérletezőbb lettem, jobban nyitok számomra ismeretlen dolgok, szituációk felé. Megfelelő esetben simán benne lennék ilyenben, csak kellett hozzá 15-20 év, hogy "megérjek" rá.
Akkor mi változhatott vajon nálam? A csillagjegyem, vagy a személyiségem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!