Kezdenétek azonos csillagjegyűvel párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Ikrek vagyok, és megismerkedtem egy Ikrek férfival. Először nem akartam tőle semmi, pont emiatt, hogy úgyse működne, de ahogy egyre jobban megismertem, egyre jobban tetszik. A gondolkodása, a habitusa, a személyisége, egyszerűen mintha nekem találták volna ki, senkivel nem éreztem még ilyen jól magam. De Ikrek ő is. Nem tudom ez hosszú távon hogy működne, és lehet jó lenne még az elején bele se kezdeni, minthogy csúnya vége legyen. Ti mit gondoltok? Valakinek van tapasztalata ilyenben?
Akik nem hisznek benne, kérlek ne írjatok, lapozzatok tovább! Felesleges vitát szülni. Köszönöm!
N/26
2022. márc. 1. 19:17
11/12 anonim válasza:
Ha hajlandó vagy elegendő energiát fektetni a kapcsolatba, akkor ideálissá teheted azt. Ha nem, akkor - szerintem - jobb, ha bele sem kezdesz! 🙂
12/12 NTBS válasza:
Igen, mert mindenkinek jár egy esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!