Milyen egy skorpió csillagjegyűvel a párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Tudom erre nem lehet alapozni, nem is igazán hiszek benne, de jó lenne akiknek volt kapcsolatuk velük írnának néhány mondatot. Igaz, hogy szenvedélyesek? Csak kíváncsiság, köszi2020. jan. 2. 16:43
1/9 anonim válasza:
Olyan, mint egy kékszeművel vagy egy B-s mellűvel.
2/9 anonim válasza:
Próbáljuk ki, én skorpió vagyok. :D
3/9 anonim válasza:
Ha olyanja van odacsip mint egy skorpió!
5/9 anonim válasza:
megjegyez minden sérelmet és amint lehetősége van visszaadja de duplán.
érzékeny és sértődékeny tud lenni, de ált romantikusabbak
szenvedélyesebb az ágyban de sok esetben totál hideg a gondjaiddal szemben nem érdekli őket
kérdés mi az aszcendense ...?
6/9 anonim válasza:
Én skorpió vagyok. Hamar felkapom a vizet, de utálok veszekedni, és soha nem csalnàm meg az aktuális páromat. De ez én vagyok, nem lehet erre alapozni.
7/9 anonim válasza:
az összes skorpió veszélyes, megbízhatatlanok
8/9 anonim válasza:
Katasztrófa. Sose tudod mire gondol, mit érez, mit akar.
9/9 anonim válasza:
Magamból indulva én makacs vagyok, irányító és manipulatív plusz az érzelmeim csapongóak. Másik végletben iszonyatosan tudok szeretni, maximalista vagyok a törődés kimutatásában és tűzön-vízen át a másikért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!