Ha a Skorpió ès a Mèrleg közt megromlik a pàrkapcsolat javítható e? (A skorpió volt az oka neki hogy megromlott ami èn vagyok!
Szia! Szerintem mindig 50-50%. Nem lehet azt mondani, hogy csak az egyik fél az oka! Biztos vagyok benne, hogy voltak előzményei a dolgoknak. Minden okkal történik az életünkben!
Te gondolod azt, hogy miattad volt vagy esetleg a környezeted befolyásol ebben a kérdésben?
Szia! Remélem még nem túl késő és tudok segíteni. Személy szerint hiszek az asztrológiában és mélyebb szinten szoktam belevetni magam, DE szerintem bármilyen nemű kapcsolatban a legfőbb dolog az őszinteség, a megbánás és az odafigyelés. Legyen a párod vagy barátod bármilyen jegyű, kellő kommunikációval és törődéssel szinte mindent helyre lehet hozni. Üljetek le és beszéljétek át alaposan a dolgokat. Mindketten mondjátok el, hogy mit éreztek, mit szeretnétek, mi esett rosszul. Egy hosszas, mély és őszinte beszélgetés hihetetlen dolgokra képes, én is jártam ilyen cipőben és minden helyrejött. Fel a fejjel é sok sikert!
-egy skorpió :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!