Az Oroszlán csillagjegyű férfiak melyik jeggyel jönnek ki a legjobban? (Párkapcsolat)
Én skorpió vagyok,de mi sokat vitatkozunk. Utánna meg megbékélünk.
A testi vonzalom igen erős,ha munkáról van szó akkor nagyot tudunk együtt alkotni.
De amúgy viszonylag békés egy teremtés. Csak nem szabad megsérteni az egóját. :D
Párkapcsolatban már elég érdekes a felállás..
Szerintem a rákokkal jól kijönnek. De ez egyéntől is függ.
Semelyikkel... Ez az egész egy népbutító bullshit. EZ TÉNY. Ennek az egész baromságnak semmi alpja nincsen. Szánalmasnak és szomorúnak tartom , hogy még ma is vannak , ilyen könnyen manipulálható emberek.
Megérett az emberiség a pusztulásra!
Darwin díj mindenkinek!
Meglepő, de elég sok Oroszlán-Oroszlán kapcsolatot látok, ahol teljes a harmónia.
Ezen kívül még az Oroszlán-Rák, ami hosszú távon működőképes lehet. Rövid távon Oroszlán-Bika, Oroszlán-Nyilas, Oroszlán-Skorpió, de az tényleg csak rövid távon...
Nagyon ritkán még az Oroszlán-Bak is működhet.
Én Ikrek vagyok, akire nem igazán illik a saját csillagjegye, a barátom maga az Oroszlán jegy megtestesülése. 😄
Azzal jön ki, aki mindig dicséri, fényezi az egóját, a kritikát nehezen viseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!