Koshoz a nyilas vagy az oroszlán csillagjegy illik jobban?
Én oroszlán nő vagyok, vízöntő aszcendessel.
Életemben a kosokkal(nő és férfi) elsőre nem jöttem ki, hónapokig fújtattunk egymásra, utáltuk egymást. Aztán összehozta az élet h közösen kellett megoldanunk dolgokat, ezálltal beszélgettünk sokat, segítettük egymást. Ezálltal kibeszéltük miért nem voltunk szimpatikusak egymásnak. Én nagy egoistáknak tartottam őket, ők is engem. Mindannyian bizalmatlanok voltunk egymással. Hónapokig beszélgettünk, barátkoztunk, őszintén meséltünk magunkról, majd megnyíltunk. Mára a legjobb barátaim akik megértőek s bármikor számíthatunk egymásra, elmúlt a harc.
Viszont jártam is kos férfival aki oroszlán aszcendessel rendelkezik. Vele is ez volt, de a jóban létig nem jutottunk el, gyorsan vége lett a harc szakaszban. Bár ő füvezik és gyógyszer függő is, s ki akart teljesen sajátítani...
Szóval kérdező, bármi előfordulhat 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!