Egy hozzáértő ki le tudná írni a gyermekem részletes, személyes horoszkópját?
született: 2005. 08. 05. 09:25
születési helye: Szentes.
A lányom pályaválasztás előtt áll, de nem tudom, mi lenne a jó neki. Ő a rendészeti és jogi irányba menne szívesen, de úgy hiszem, hogy rendőrként példálul túl veszélyes életet élne. Nem akarom, hogy felnőttként boldogtalan legyen. A párkapcsolata rendben lesz? Lehetséges, hogy unokákkal lep meg egyszer? Mit mondanak a csillagok? Egy hozzáértőtől kérek választválaszt, amit előre is köszönök.
Részben etikátlan lenne, részben pedig ez teljesen az ő élete, az ő döntése, és csak neki van joga rendelkeznie fölötte. Másik oldalról ha a radixát nézem, akkor első házas Jupiterrel, ami a hatos ház ura is a jogi pálya jó lehet neki.
A leválás a gyerek, az elengedés a szülő témája. Neked önmagaddal van dolgod, és a határok felismerésével. Minden más CSAK RÁ tartozik, mert az ő élete.
Én csak lelkes amatőr vagyok nem profi mint #1.
A Jupiter tényleg jól áll és a jogi pálya kézenfekvő lehet. Engem csak az 5. házba került Neptunusz fogott meg.
Vele szemben a 11. házas Nap, Hold, Merkúr. Nincs a gyereknek valami elnyomott művészi vénája? Szexualitása biztos rendben?
Apa (Nap), Anya (Hold) együttáll szemben az ötös házas ködös, homályos boldogságával?
Vagy majd úgyis megtalálja azt a munkában (Uránusz a 6.h.), és ahol a támadói mutatják (Szaturnusz a 11.h. csúcsán.)?
Hozzáértők mit gondoltok meglátásomról?
1.
Az oroszlán jegy a leghangsúlyosabb a képletében. Elképzelhető, hogy vezető pozíciók, hatalmi helyzetek várnak majd rá, bármibe kezd bele. Arra érdemes fókuszálni a nevelést, hogy a hatalom gyakorlása ne menjen tévútra, zsarnoki, önző irányba, hanem ha vezető lesz, akkor mindig figyelje az alatta dolgozók érdekeit és érzéseit.
Ha én lennék a szülő, megkérdezném, hogy szerinte milyen egy jó vezető, illetve, hogy mit gondol a hatalomról. A világban ő min változtatna, ha bármire képes lenne. Ilyen kérdésekkel tudsz közelebb kerülni az ő világához.
2.
Van egy másik olvasata ennek az oroszlán pozíciónak is, ami az előadóművészet, ahol úgy élheti meg a vezetést, hogy hatással van tömegekre és nem a hatalom által, hanem az alkotás által. Így első ránézésre én táncművészetet tudok elképzelni, de bármi lehet, ami színpad.
Mindkét esetben a fő cél az, hogy tömegekre legyen hatással, csak az eszköz más. Mivel nem írtad a művészeti érdeklődést, én inkább az első opciót tartom valószínűbbnek.
Még az előzőhöz kiegészítés:
Ekkora oroszlán energiával én nem félteném a helyedben. A legtöbbet akkor tudod adni neki, ha bízol az erejében.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!
A lányommal leültem beszélgetni, és bocsánatot kértem tőle. Tudom, hogy nem szabad ennyire irányítanom őt, van saját élete.
Igen, tényleg művész, régebben évekig zenélt de abbahagyta, és több orszáos (+nemzetközi) rajzversenyt nyert. Az előadásokban mindig neki adják a legtöbb szöveget, régebben mindig vitte a tanárnő mese és versmondókra, onnan sem jött haza szinte soha díj nélkül. Csak beleunt ezekbe. Azt mondta, hogy szívesen foglalkozna akár színészettel is, vagy valami más művészeti ágban, de szinte biztos hogy nem élne meg belőle. (nem mintha a rendőri vonalon igen...) Hatalmas képzelőereje van, amit kár lenne nem kihasználni. Többen mondták neki, hogy legyen író, de ebben sem biztos. Nem tudja még az útját. Párkapcsolata még nem volt, de 100%, hogy a fiúkat szereti. Még nem áll készen kapcsolatra, és ő megmomdta, hogy csakis akkor jár valakivel, ha tényleg szerelmes, és ez kölcsönös. Nem nagyon bízik meg másokban ilyen téren, de ez szerintem nem probléma, legalább elővigyázatos. Csak attól tartok, hogy mi lesz később, amikor már a családalapításról lesz szó. Összejöhet neki egy tartós párkapcsolat?
A válaszokat mégegyszer nagyon szépen köszönöm, mindenkinek ment a zöld pipa!
Még mindig azzal vagy elfoglalva amihez semmi közöd.
Ismertem egy pszichológust, 80 éves asszony volt, nagyon szókimondó, határozott, és kifejezetten a családi dolgokra volt kihegyezve. Egyszer csoportos foglalkozásra eljött egy hasonló kaliberű, a határokat nem tudó, a gyereke kapcsolati életéért aggódó anyuka.
Magdinéni (így hívták a pszichológust) megkérdezte tőle, hogy "kefélni nem akarsz helyette?".
Remélem érted.
Ha ezt a "mindenbe beledumalok amihez nincs közöm" témát lemintázta rólad, aki negatív oroszlán meghatározódás, ami alkalmatlanná teszi rendőri szolgálatra. Mert az Oroszlán dolga, hogy szolgáljon másokat, nem pedig uralkodjon. Ez a fejlett megélése.
Másik, hogy a lányod egy 16 éves gyerek. Pontosan miért is akarsz neki f@szt keríteni már? Agyadnál vagy? 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!