Hogyan léphetünk ki A meggyőződéseink ből amik meghatároznak?
Rengeteget olvastam a témában hogyan élhetünk teljes és tudatos életet? Hallgattam hang anyagokat! meditáltam!
vizualizáltam! És minden tőlem telhetőt megtettem azért hogy ezeket a dolgokat bevonzzam! keményen dolgozom! de mégis azt érzem nem tudok egyről a kettőre lépni, és az a áhított, szerencse, és boldogság,bőség, amire vágyom akármennyire is szeretném nem tudom megvalósítani. Olyan mint hogyha egy csapdában élnék és egyre inkább belesüppedek a szomorúság és a magány mélységébe és azt akarom megkérdezni hogy hogyan küzdhetjük le ezeket a félelmeket? berögződéseket? szomorúságot? És fájdalmat hogyan tudjuk elengedni ezeket a dolgokat? és teljes és tudatos életet élni?
Ha vizualizációt, és bevonzást használtál, akkor pont az ellentétét csináltad annak, ami a meggyőződések feladását eredményezi. A tudatos élet nem azonos a boldogsággal, bőséggel, szerencsével. Ha ezeket akarod elérni, a tudatos életet nem fogod elérni. Ha a tudatos életet akarod elérni, ezeket nem fogod elérni. A boldog, bőséges, szerencsés élet olyan dolgokhoz köt, amik megakadályoznak, hogy tudatos legyél. A tudatos élettel viszont egyre inkább elveszted az igényed a felsoroltak iránt. A tudatos élet célja a helyes, és hatékony döntés, és cselekvés. Erről elvonja a figyelmed, ha a vágyaidat hajszolod.
Ha azokat csináltad, amiket leírtál, és tényleg olyan keményen, ahogy leírtad, pont a kemény munka akadályozott meg a tudatos élet elérésében.
Nem meggyőződéseid vannak, hanem vágyaid.
Csupán vágyaid vannak (szerencse, boldogság, bőség) és vágyaid nem teljesülését éppen görcsös vágyaid okozzák.
.
Mit teszel vágyaid megvalósulásáért?
Antonia F Youtube csatornáján gyakorlati tanácsok is vannak a hitrendszerek letételével kapcsolatban. Illetve Magasabb információk 11 szintén.
Míg ezek benned vannak, nehezen jutsz 1-ről a 2-re.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!