Meggyőződésem, hogy a karma valójában LEDOLGOZHATATLAN. Mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 22:34
1/26 anonim válasza:
ha privátban kicsit bővebben kifejted ezt akkor én szívesen elmondom a véleményem, de ezt így kevésnek tartom, ha meg tudod indokolni hogy miért akkor én megindoklom hogy miért nem :)
3/26 anonim válasza:
Felolem...en mar belenyugodtam hogy csak energiaforras vagyok.Ebbol nincs kiut, majd a gepek szep lassan levaltanak.Vagy hibridizalodok.Megszunni sajnos nem tudom van e lehetosegem.Marmint veglegesen.
4/26 anonim válasza:
Merthogy?
Ha így lenne, semmi értelme nem lenne az egész körforgásnak..
5/26 anonim válasza:
viszont ki lehet vonni magad alóla:) a karma leginkább a gondolatokkal egyenlő amik "ostromolnak"
6/26 anonim válasza:
A negatív karma - más szóval kifejezve - adósság. Az adósság pedig megfizethető, de olykor sok idő kell hozzá.
7/26 anonim válasza:
Nekem speciel üres a kamra, nincs benne se pozitív, se negatív dolog.
8/26 anonim válasza:
előző válaszoló, ha nem teszel valamit éhen fogsz halni, javaslom hogy keress munkát
10/26 anonim válasza:
sajnos van barátom, a karma abból áll hogy bármit csinálsz következménye lesz, mondok egy egyszerű példát hogy paraszt ésszel is megértsed: hogyha nem vetsz el búzamagvakat a földbe akkor nem lesz mit learatnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!