Hol találok olyan barátokat akik nem a meggyőződéseik igazolására akarnak használni, hanem valóban barátként tudnak működni?
Mondok példát is, depis ember depissel barátkozik inkább, mert egyetértenek, hogy 💩 az élet.
Iszákos az iszákossal jön ki jöl.
Én meg olyat keresek aki a tipikus hajnal kettes ásó oltottmész jellegű barát, oda vissza fontos neki, hogy számithassunk egymásra, nem csak akk keres ha neki kell vmi, sztem értitek.
28F Bp
"számithassunk egymásra, nem csak akk keres ha neki kell vmi"
Kicsit kellett vna még olvasni.
Szerintem ezen nek kell csodalkozni. Marmint, hogy azokat az embereket hivjuk baratnak akikkel az emberek az onbizalmukat tuningoljak, meg megerositik a meggyozodeseiket.
Ma mar az is eleg a masik utalasahoz ha masik szin a kedvence mint neked.
"Ma mar az is eleg a masik utalasahoz ha masik szin a kedvence mint neked."
Ez nagyon szomorú de énis ezt tapasztalom. Dehát aki az intelligencia ezen szintjén leragadt, azzal nem sok dolgom van se nekem se neked.
Én is ilyenre vágyom, régen voltak ilyen barátaim és nagyon hiányzik az érzés. Szóval ha gondolod írj, és spanolunk. :D
21/F. Szintén Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!