Egy ikrek férfinak milyen természetű, csillagjegyű nővel müködhet jól a kapcsolata? Mik a tapasztalataitok?
Skorpió is kuka.
Pedig nem is hiszek a horoszkópokban :)
Előre is leszögezném,rák nő vagyok.
Van egy ikrek pasi az életemben most,semmi komoly nincs köztünk csak kavarunk.
Alapjában véve bírom,tapasztalt, érti a dolgát az ágyban is,van humora,jó képű,okos,mindent megad amit szeretnék és itt jön egyébként a csattanó..rajtam kívül még egy jó pár másik nővel is ezt csinálja,de nem zavar,szimplán csak már hozzá szoktam, hogy nem én vagyok az egyetlen nő az életében.
Ha nem lenne ekkora kurafi, szerintem tökéletes pár lennénk,no meg ha nem lenne idősebb 14 évvel,de a kulisszatitkokba már ne lessünk bele:D
Összességében szerintem nem mindegyik ikrek férfi gyökér,viszont abban egyet kell, hogy értsek, hogy nem elég nekik egy vagy esetleg két nő.
Meg ez az egész, hogy milyen csillagjegyű nő passzol hozzá ez teljesen nonszensz,nem a csillagjegy fogja ezt meghatározni.
Még annyit hozzáfűznék, hogy azért vannak a pasiban negatívumok is.
Olykor nagyképű, egoista és azt hiszi mindenkinél okosabb, nos ilyenkor kevésbé csípem, viszont néha szexi mikor egóskodik:D
13
Tényleg nem hiszek a horoszkópokban, de ez rám is illik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!