Egy ikrek férfinak milyen természetű, csillagjegyű nővel müködhet jól a kapcsolata? Mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 19:28
1/16 Bálvány válasza:
Mérleg, Vizöntő, Kos, Oroszlán, Nyilas
2/16 anonim válasza:
Bárkivel kölyök akivel össze tud barátkozni a csillagjegy nem befolyásol semmit.
3/16 anonim válasza:
Ha megfelelően megdolgozod a csajt nem lesz gond.
4/16 anonim válasza:
minden csillagjegyből legyen egy nője, ez az egyetlen módja, hogy egy ikrek férfi ne unjon rá a kapcsolatra :D
5/16 anonim válasza:
Mérleg, vízöntő illik hozzá a legjobban. És a skorpió, rák a legrosszabb választás.
6/16 A kérdező kommentje:
A skorpió és rák miért a legroszabb választás?
2022. febr. 6. 20:07
7/16 anonim válasza:
6
Nincs rossz választás. Horoszkóp meg csillagjegy nem jelent semmit.
8/16 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy pont ilyen lányokba voltam/vagyok szerelmes és voltak/vannak kapcsolataim, mint amit #5 leírt, hogy a legroszabb. Skorpióval és rákkal.. Akkor ez valami rossz dolog? Ezért vagyok depressziós?
2022. febr. 8. 15:03
9/16 anonim válasza:
Én rák vagyok és ha békén hagynak nem lesz gondom senkivel.
10/16 anonim válasza:
Rák nő vagyok, a gyerek apja ikrek..
fhu.. a legrosszabb választás volt minden jellegű dologra. Az ágyban is 0, hűtlen, hazudozó.. 7 évet voltunk együtt. Gyereket leszámítva az egészet bánom. Hosszútávra nem alkalmas ez a páros NÁLUNK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!