Miért van az, hogy a magyar politikában rengetegen ikrek csillagjegyűek?
Figyelt kérdés
Horthy, Kádár, Gyurcsány és Orbán is.2021. dec. 26. 19:52
1/18 A kérdező kommentje:
(egyébként én is ikrek vagyok)
2021. dec. 26. 19:52
2/18 anonim válasza:
Puszta véletlen, rengeteg másik meg nem az.
3/18 anonim válasza:
Hmm, azért ez sok mindent megmagyaráz. Az ikreknél csak a bakokat és a bikákat utálom jobban.
4/18 A kérdező kommentje:
Engem is utálsz? 🥺😔
Pedig én nem is vagyok politikus (még)
2021. dec. 26. 20:27
5/18 anonim válasza:
Engem is utálsz? 🥺😔
Pedig én nem is vagyok politikus (még)
Unatkozó gyakoris vagy te. Nem leszel te soha politikus.
6/18 anonim válasza:
Mert amíg az egyik iker tud egyenes gerinccel, őszintén hazudni, addig a másik a pénztárban turkál.
7/18 anonim válasza:
Kos vagyok, törvényszerű hogy utálok mindenkit :D
8/18 anonim válasza:
Sajnos a Halak jegy bölcs rendje tiltja, hogy eféle titkot elmondjak egy nem halak jegyűnek.
9/18 anonim válasza:
Igazi köpönyegforgató érdekemberek . Ügyesen és szivesen hazudoznak. Emellett borzasztó felszínesek. Miután a saját érdeküket biztosították, a többit nagy ívben letojják.
Jól tudnak helyezkedni. De a politikába igazi mekkmester egy ilyen jellemű ember. Sosem szabadna ikrek jegyűt a politikának közelébe sem engedni.
10/18 anonim válasza:
Mert a duma meg a kamu az megy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!