Kos jegybe születtem mint koraszülött, ikrek lett volna a horoszkópom melyiket tekintsem annak?
Figyelt kérdés
Áprilisban születtem Június helyett, ha időben születek ikrek lettem volna :)2022. febr. 2. 12:00
1/14 A kérdező kommentje:
Nagymamám Augusztusban meg is halt, akkor voltam 4 hónapos érthető miért siettem.
2022. febr. 2. 12:03
3/14 Grimfox válasza:
A születés tényleges időpontja számít, nem az, mikorra voltál "beígérve". Kos vagy.
4/14 anonim válasza:
Íhy, ha hiszel benne, akkor kos vagy. Ha meg nem hinnél, okos lennél.
6/14 Bálvány válasza:
Valahogy én is így jártam. Az Ikrek helyett Bikában születettem, mert az orvos akkor ért rá. Azóta is utálom, ha sürgetnek. (Tipikus Bika tulajdonság. :)
7/14 anonim válasza:
Bika vagy es idegesit? :-) Ez csak egy horoszkop, gondolod az Ikrekkel boldogabb lennel? Dehogy. Nem ezen mulik.
8/14 anonim válasza:
Nekem szűznek kellett volna lennem, de mérleg vagyok mert késtem... nem számít mikorra voltál kiírva
9/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszi
2022. febr. 2. 14:11
10/14 anonim válasza:
Mert menet közben meggondoltad magad és inkább Kos szerettél volna, lenni, mint Ikrek, de az is lehet, hogy valami külső rossz erő akart letéríteni az Ikrek pályáról. Ha az utóbbi, akkor érezned kell, hogy valami nincsen rendben veled, a dolgaiddal, valahogy nem az van, nem az történik, amit te belülről szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!