Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rákok melyiket csillagjegyet...

Rákok melyiket csillagjegyet vonzák be legjobban?

Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 16:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Bevonzani más kérdés, mint hogy ki illik hozzá. Rák nő vagyok. Én sok vízöntőt "bevonzottam", viszont egy rákhoz egyáltalán nem való. Akikkel hosszabb kapcsolatom volt/van: oroszlán, bika
2022. febr. 1. 19:36
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Jogos... Mint rak ferfi egyet ertek veled es ki potolnam sajat tapasztalat... Nyilas se illik hozza...
2022. febr. 1. 19:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Én Bika nő vagyok, állítólag egy Rák férfival mi lehetnénk az álompár, de még sosem kerültem közelebb senkihez, akiről (utóbb) kiderült volna, hogy Rák a horoszkópja, úgyhogy annyira nem vonzom be mégse és egyáltalán nem hozom a papírformát. Ebben a bevonzásban valahogy kevésbé hiszek.:-)
2022. febr. 1. 19:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Jok egyutt... Eleg tartalmas kapcsolatom volt egy bika novel...
2022. febr. 1. 20:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Rák nőként a rák férfiak vonzanak elsősorban az érzékenysegük miatt. Azonban párom szűz, lassan 7 éve működik a kapcsolatunk.
2022. febr. 1. 23:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Rák halak páros voltunk 3,5 évig. Pokol volt, tele voltunk érzelmekkel, nagyon szerettük egymást, de túlságosan tombolt közöttünk minden. Mindent az érzelem irányított … A legszebb és a legfájdalmasabb szerelem volt. Azt hiszem egy rák férfi mellé egy határozott csillagjegy való, talán egy bak. Magamból indulok ki, én is egy bak mellett találtam meg a békét.
2022. febr. 2. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!