Milyen pár illik legjobban a Bika csillagjegyhez?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy akik jártasak a horoszkópokban, szerintetek melyik csillagjegy jön ki legjobban a Bikával egy párkapcsolatban?
27/f
2021. jún. 17. 23:40
1/9 anonim válasza:
En skorpio vagyok, es mindig azt irja hogy a Bikák illenek hozzam a legjobban. Nem voltam meg veluk párkapcsolatban, de barátilag-emberileg az osszes Bikával akit ismerek jol kijövök, szoval biztos van benne igazsag! :D
2/9 anonim válasza:
Én halakként nagyon vonzódok a bikákhoz, de illeni nem illenék a bikákhoz.
Bika nyilas ugyanez.
3/9 anonim válasza:
Azt írják a bak illik a bikához párkapcsolatilag.
4/9 anonim válasza:
Elvileg a rák... Rengeteg ilyen felállást ismerek..
5/9 anonim válasza:
Én bika vagyok,elvileg a skorpiókkal és a rákokkal kéne jól kijönnöm.A rákokkal nincs köztem semmi kémia,csak baráti vonzalom,skorpiókat nem ismerek.Viszont az oroszlánokkal imádjuk egymást.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Úgy tűnik elég eltérő hogy ki mit gondol a bika mellé jónak.
2021. jún. 18. 15:37
7/9 anonim válasza:
Rak volt bika jegyu parom kulso okokbol lett vege mindket bikaval a kapcsolatunknak :)
8/9 anonim válasza:
Bika vagyok/L. Akivel működik a párkapcsolat: bak (19 éve együtt). Akivel nem működött, de erős volt a kémia: vìzöntő. Akivel elvileg működnie kéne a nagykönyv szerint, de abszolút hidegen hagynak: rák, skorpió, még baráti szinten sem vonzottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!