Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos férfi és vízöntő nő...

Kos férfi és vízöntő nő tényleg ennyire összeillik ?

Figyelt kérdés

Mielőtt betámadna a sok troll okoska leszögezném , hogy nem a horoszkóp szerint élem az életem 24 órában viszont érdekel a dolog .

A helyzet az , hogy megismerkedtem egy lánnyal és igazából jó ideig nem is került szóba a csillagjegy téma csak később . Ő egy vízöntő én pedig Kos .

Rólam annyit kell tudni , hogy az általános jellemzés igaz rám de a birtoklási vágy rám kevésbé jellemző , ha engem is hagynak az utamon akkor én is totál engedékeny vagyok valamint , ha nem kapok meg valamit azonnal hanem kell érte küzdenem azt nem is szoktam elengedni .

Az ismerkedésről annyit , hogy olyan vele mint ha már 15 éve ismerném , nagyon jókat tudunk beszélgetni . Én vagyok az érzelmesebb ő olykor szintén az , máskor meg mint ha hátra lépne 2 lépést . Nem találkozunk olyan sűrűn mégis tartjuk a kapcsolatot aktívan és van is érdeklődés , kicsit olyan mint ha barátság szövődne köztünk de ott van az a plusz. Mondta , hogy neki igazából az fontos , hogy akivel összejön az legyen jó barátja is . Igazából még sosem ismerkedtem vízöntő nővel így nincs tapasztalatom velük semmi . Ilyenek lennének ők ?

Nem egyszerű eset :D

2022. jan. 31. 10:26
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
76%

17

Tényleg?

Nemet mondanál Emma Watsonnak, Elle Macpherconnak, Mariah Careynek vagy Sarah Jessica Parkernek, mert kosok? Szerinted ők túl férfiasak?

Na ne viccelj...

2022. febr. 1. 19:08
 22/38 anonim ***** válasza:
0%
Ezek belsőleg elég manus nők valszeg erre értette a válaszoló.Az meg nem nőies
2022. febr. 1. 19:10
 23/38 anonim ***** válasza:
17%
Nekem kos nőm van elég önző, már 2x lépett félre szóval tényleg elég férfiasak
2022. febr. 1. 19:11
 24/38 anonim ***** válasza:
51%
Mi van azzal a Kos nővel, akinek Bika Vénusza van? Az is férfias? Illetve ha van mellette egy Halak Merkúrja?
2022. febr. 1. 20:04
 25/38 A kérdező kommentje:

12-es 13-as 15-ös . Nos nézzétek .

Egyrészt pökhendi kivagyiság mert külön kértem hogy trollok ne írjanak ? Akkor szerintem ti nem igazán olvastok ezen az oldalon alapból hozzászólásokat erről ennyit . Alapjába véve hiszek a horoszkópban viszont azért elítélni valakit mert x vagy y a csillajegye ? Hajajj . Na pont az ilyen emberek akik a csalódottságukat , sikertelenségüket ráfogják valami külső tényezőre mondjuk a csillagok állására , más emberekre stb .

Tudom mivel leírtam véleményem pökhendi kos vagyok . Munkakörömből kifolyólag elég sok emberrel találkozok , ez csak a nagy számok törvénye.

Meglepődne itt a sok lehúzó alak , hogy pl velem mint Kossal egyébként milyen jókat lehet beszélgetni . Viszont a neten való általánosítást szerintem ugyanúgy nem bírja sem egy hal , bika , vízöntő vagy senki más.

Vagy ezek az emberkék úgy mennek randizni vagy ismerkedni , hogy szia te kos vagy ? Ja igen ? akkor szia úristen te egy tapló vagy tuti .. :D

Azért ez élből vicc. Pár értelmes választ kivéve ezen kérdés feltétele arra mindenképp jó volt ,hogy látni lehessen mennyire alacsonyan van egyeseknél a léc .

üdv :Egy bunkó , arrogáns , tapló kos

2022. febr. 1. 20:11
 26/38 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező ismerek olyat aki ki nem állhatja a Kosokat és el is ítéli őket - főleg az anyja miatt. Tehát ha összekerülnél vele csak ítélkezne feletted és ha valami nem tetszik benned neki akkor az anyját kivetíti rád
2022. febr. 1. 20:19
 27/38 A kérdező kommentje:
Nem akarom durván minősíteni az ilyet , de a fejekben van azért baj ott rendesen . Engem is már támadtak be élőben hogy úristen Kos vagy akkor milyen sz.r ember . Na mondom még jó , hogy a csillagjegye miatt a kisgyerekeket nem égetik el elevenen .
2022. febr. 1. 20:24
 28/38 anonim ***** válasza:
Ja ítélkezőek eléggé, én azt hittem a skorpió utáltabb
2022. febr. 1. 20:43
 29/38 anonim ***** válasza:
63%

22

Ja, mert ha határozott valaki, tudja, hogy mit akar és ki is áll a véleménye mellett, az már belül hapsi? Bocs, de ez kissé szexista hozzáállás, nem gondolod?

2022. febr. 1. 20:49
 30/38 anonim ***** válasza:
21%
Igazi nőies nők a Rák, Halak, Mérleg.Kos nő a legférfiasabb lehet utánanézni tényleg igaz
2022. febr. 2. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!