Kos férfi és vízöntő nő tényleg ennyire összeillik ?
Mielőtt betámadna a sok troll okoska leszögezném , hogy nem a horoszkóp szerint élem az életem 24 órában viszont érdekel a dolog .
A helyzet az , hogy megismerkedtem egy lánnyal és igazából jó ideig nem is került szóba a csillagjegy téma csak később . Ő egy vízöntő én pedig Kos .
Rólam annyit kell tudni , hogy az általános jellemzés igaz rám de a birtoklási vágy rám kevésbé jellemző , ha engem is hagynak az utamon akkor én is totál engedékeny vagyok valamint , ha nem kapok meg valamit azonnal hanem kell érte küzdenem azt nem is szoktam elengedni .
Az ismerkedésről annyit , hogy olyan vele mint ha már 15 éve ismerném , nagyon jókat tudunk beszélgetni . Én vagyok az érzelmesebb ő olykor szintén az , máskor meg mint ha hátra lépne 2 lépést . Nem találkozunk olyan sűrűn mégis tartjuk a kapcsolatot aktívan és van is érdeklődés , kicsit olyan mint ha barátság szövődne köztünk de ott van az a plusz. Mondta , hogy neki igazából az fontos , hogy akivel összejön az legyen jó barátja is . Igazából még sosem ismerkedtem vízöntő nővel így nincs tapasztalatom velük semmi . Ilyenek lennének ők ?
Nem egyszerű eset :D
Kérdezőnél látszik is a pökhendi kivagyiság kár is tagadni."troll okoska" meg ahogy beszólogat a kommentelőknek.
Van akinek bejön a Kos törtető agresszív stílusa, nincs ezzel baj nem vagyunk egyformák.túl nagy az önbizalmuk de ezzel elriasztanak sokakat sajnos.Amúgy Mike Tyson is Kos
Szia!
Kos nő vagyok. Nekem leginkább a Skorpiók és az Oroszlánok szoktak bejönni, de a Vízöntőkkel is jól kijövök. Viszont róluk tudni kell, hogy hangulatemberek. Javaslom, hogy legyél vele őszinte, és nem túl nyomulós.
Amúgy ne vedd magadra a sértegetéseket, sokan alábecsülik a kos jegyet. Persze, igen, van bunkó kos, mert miért ne lenne? Bunkó hal, rák, vízöntő, ikrek, mérleg, skorpió, oroszlán, szűz, bika, bak, nyilas is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!