Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egy kos nő miért erdelheti...

Egy kos nő miért erdelheti annyira Rák férfit? Mit talál olyan vonzónak egy Rák férfiit?

Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 21:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Szerintem Rák férfiak átlagosak!
2021. dec. 19. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Én rák nő vagyok és kos barátom volt. Nem tudom miért tetszettem neki. Nekem tetszett a vakmerősége. A hátározottsága és, hogy megvalósította azt, amit kitűzött magának.
2021. dec. 19. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Érdekelheti*

Azért mert a kos szeretetnyelve az, hogy megcsinál dolgokat másoknak, mások helyett. Tehát tevékeny a szeretetnyelve. A rák pedig hajlamos magába fordulni, ellustulni és átadni a felelősséget. Előbb-utóbb kialakulhat az, hogy a kos nő mindenben kiszolgálja a rák férfit. Én nem gondolom ezt egészséges kapcsolatnak. A családomban volt erre példa, így láttam, hogy hova vezet.

Viszont fontos, hogy nem csak napjegye van az embereknek. Szóval jobb lenne a teljes születési képletet nézni.

2021. dec. 19. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:

utolsó! ott a pont.

van két főnököm, egy rák férfi és egy kos nő. kívülről azt hinnéd odavannak egymásért, de valójában a kos nő úgy viselkedik vele mintha az anyja lenne, mindent elvégez helyette, ezért szeretik egymást ennyire, látszólagosan. a rák férfi egyébként teljesen hülyének nézi a háta mögött, de mikor együtt vannak láthatóan jól érzi magát az anyáskodástól.

2021. dec. 20. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a Rák férfi képes helyesen írni.
2021. dec. 22. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!