Mennyire talál a kettő?
Nyugalom, nyugalom :D nem hiszek a horoszkópban és sose ezután választottam párt. A jelenlegi barátommal is több mint 1 éve vagyunk együtt. Viszont így érdekességből szeretek horoszkópok után olvasni, mert van egy egy dolog ami tényleg nagyon találó:D
Arra vagyok kíváncsi hogy egy nő, kos nappal, hal holddal, mérleg aszcendessel mennyire talál egy férfival aki vízöntő nappal, szűz holddal és nyílas aszcendessel rendelkezik? :D mindkettőnk vénusz jegye hal. ( és ismét leszögezem, ez nem fogja befolyásolni a kapcsolatomhoz való hozzáállást, egyszerűen érdekel mit gondolnak erről a párosításról azok akik hisznek a horoszkópban, esetlegesen ha tudnak olyan dolgokat mondani amelyek hitelesek a kapcsolatunkra:D)
Az nem hal, hanem Halak, kettős jegy, két hal úszik az égen más irányokba.
Ezt pedig úgy szokták, hogy először egyenként megvizsgálják a két radixot, majd egymásra fektetve őket megvizsgálják a kapcsolódási pontokat. Másik kérdés, hogy a kérdésed is pontotatlan, mert mennyire talál mit? Mi érdekel? Szerelem? Párkapcsolat, Együttélés? Hosszútávú lehetőségek? Ezeknek rengeteg faktora van. Egymás ötös házát érintitek ha tippelnem kéne a leírás alapján, de nem tippelek, mert ez nem így működik. Ha párkapcsolati elemzést szeretnél, akkor abban tudok segíteni.
Ez valami tájszólás akar lenni? Még nem találkoztam vele.
Romániában élők szoktak ilyen furán beszélni.
A kérdésedre senki sem fog épkézláb válaszokat adni, mert nem fizetted ki a munkadíjat. Egy ilyen elemzést senki sem fog szívességből megcsinálni egy idegennek.
A kérdésed pont így hangzik: "Hülyeségnek tartom az asztrológiát, de légyszi dolgozzál már nekem ingyen 2-3 napig, hogy jót röhögjek rajtad!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!