Mèrleg férfival tényleg nem lehet veszekedni velük?
Az exem mérleg. Soha egyetlen veszekedésünk nem volt, még vitánk sem. Mindig azt mondta amit hallani akartam, ami annyira idegesítő lett egy idő után, hogy vége lett a kapcsolatunknak. Hazudni is képesek a béke érdekében.
Mindenki mással is ezt csinálta, nem merte felvállalni a véleményét, csak azért hogy róla mindenki jó véleménnyel legyen. Ez hosszútávon kibírhatatlan, mert az ember érzi hogy a másik szerepet játszik.
A mérlegek a tapasztalataim szerint ilyen bólogató emberek (a tesóm is mérleg) ami biztos jó egy irányításmániás embernek, de én a nyílt, őszinte kapcsolatokban hiszek, ahol egyenlőek a felek, ahol mind a kettő ki meri nyitni a száját és meg tudják beszélni a dolgokat, nem pedig a szőnyeg alá van söpörve valami hazugsággal.
Szintén Mérleg aszcendensű vagyok, fontos számomra a harmónia és a béke, ennek érdekében pedig én is igyekszem elkerülni a konfliktusokat.
Családon belül egyedül egy Szűz jegyű ember képes kihozni a béketűrésből, amikor napokon át folyamatosan ba**ogat, számon kér és kioktat olyan apróságok miatt, amik amúgy említésre sem lennének méltóak.
Más jegyek szülötteivel eddig nem volt komolyabb konfliktusom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!