Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mèrleg férfival tényleg nem...

Mèrleg férfival tényleg nem lehet veszekedni velük?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 23:30
 1/7 A kérdező kommentje:
Gyorsan lezárja a vitát?
2021. dec. 16. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Mérleg aszcendensem van. Családon belül már volt veszekedésem, de nagyon ritka. Barátokkal, párkapcsolatban extrém ritka és inkább rábólintok dolgokra, akkor is ha belül mást gondolok, csak hogy ne legyen belőle veszekedés. Nagyon nehéz velem veszekedni. Ha valakin azt érzem, hogy vele sokat veszekednék, akkor inkább elkerülöm a társaságát.
2021. dec. 16. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az exem mérleg. Soha egyetlen veszekedésünk nem volt, még vitánk sem. Mindig azt mondta amit hallani akartam, ami annyira idegesítő lett egy idő után, hogy vége lett a kapcsolatunknak. Hazudni is képesek a béke érdekében.

Mindenki mással is ezt csinálta, nem merte felvállalni a véleményét, csak azért hogy róla mindenki jó véleménnyel legyen. Ez hosszútávon kibírhatatlan, mert az ember érzi hogy a másik szerepet játszik.

A mérlegek a tapasztalataim szerint ilyen bólogató emberek (a tesóm is mérleg) ami biztos jó egy irányításmániás embernek, de én a nyílt, őszinte kapcsolatokban hiszek, ahol egyenlőek a felek, ahol mind a kettő ki meri nyitni a száját és meg tudják beszélni a dolgokat, nem pedig a szőnyeg alá van söpörve valami hazugsággal.

2021. dec. 17. 03:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szintén Mérleg aszcendensű vagyok, fontos számomra a harmónia és a béke, ennek érdekében pedig én is igyekszem elkerülni a konfliktusokat.

Családon belül egyedül egy Szűz jegyű ember képes kihozni a béketűrésből, amikor napokon át folyamatosan ba**ogat, számon kér és kioktat olyan apróságok miatt, amik amúgy említésre sem lennének méltóak.

Más jegyek szülötteivel eddig nem volt komolyabb konfliktusom... :)

2021. dec. 17. 06:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sikerült
2021. dec. 17. 09:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlenül a jegyek a velük szemben álló jeggyel alkotnak egy egészet. A mérleg a kos jeggyel áll szemben. A kosban vannak azok a tulajdonságok, amelyek a mérlegből hiányoznak és a mérlegben pedig azok, amelyek a kosból hiányoznak. Ugyanígy van az össze többi jegy esetében.
2021. dec. 17. 11:51
 7/7 anonim válasza:
100%
3 én is mérleg vagyok és ugyan ezek igazak rám is. :(
2021. dec. 24. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!