Skorpió csillagjegyükell nem lehet veszekedni? Mit csinálnak ha veszekszenek velük?
Skorpió volt öt évig a párom,sosem veszekedtem vele,mert nem ilyen.Csendben duzzogott, nem mondta,mi a gondja,úgy kellett kiimádkozni belőle.
Minden apróságot megjegyez,elraktároz és adódó alkalommal,szinte szó szerint a fejedre olvassa.
Sok mindent megérez, viszont a saját dolgaiban nagy taktikus és jó színész.
Nos, ez a párom öt év után úgy hagyott el,hogy egyetlen szó problémát sem hozott fel,sőt. És az elhagyás módja is nagyon megalázó volt, szinte naponta törölte belém a lábát és alázott meg.
Nagyon bosszúálló, örökre magában hordja a sérelmeit és még a legközelebbi hozzátartozójának sem bocsájt meg, max nem hánytorgatja fel.
Ami a legjobb a dologban ,hogy ha ugyanezeket vele szemben is "alkalmazzák", meg van sértve és szenved.
Hozzám a szakítás után vissza akart jönni,de nem álltam vele szóba, letiltottam mindenhonnan.Na ezt nem bírják elviselni.Ő is szinte felrobbant....
Skorpio szaturnusszal, is bosszuallo tipus az ember.
En gusztustalannak tartom ezt a fajta tulajdonsagot amit a skorpiok kepviselhet(nek).
Nem mondja el mi baja van, ha orditasz vele sem szedsz ki belole semmit, ha ratojsz a fejere ezek utan meg mar megy a martirkodas, manipulacio…
Nagyon nehezen kezelheto tulajdonsag lehet ez egy emberben, en szemely szerint nem is igazan tudom elfogadni.
Ismertem skorpio merkuru, holdu, napu szaturnuszu embert, sok dologban hasonlitottak.
Nekem a horoszkop kedveert kos szaturnuszom van, nem tudok veluk mit kezdeni, de nem is akarok mert felidegesitenek.
Csak fussál velem össze! Ízekre szednélek szóban és fizikálisan is.😁
Abszolút igaz! Akiről megérzik hogy erősebb abba nem mernek belekötni: ilyenek a földjegyűek. A bakok pl. Simán erősebb lehet náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!