Bika csillagjegyük jól kijöttek tűz csillagjegyekel?
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 21:40
1/6 Bálvány válasza:
A Bika földjegy, alapjában véve nem jön ki tűz jegyűekkel. A Kosokat messziről kerüld el! Az Oroszlánoktól - melyek szintén a szilárd jegyekhez tartoznak - még némi megértésre számíthatsz, de a inkább a Föld és Víz jegyűek között keresgélj barátot!
2/6 anonim válasza:
Tuzjeggyel a levegot ajanlom
A folddel nagyon nehez
Vizzel is jo lehet
3/6 anonim válasza:
Ha a tűz jegyű (attól függ melyik, de inkább a Kos) nem mondja kő keményen az igazát a Bikának, akkor, ha gyümölcsöző kapcsolat nem is lesz, "sima" barátság lehet. Szerelem egyáltalán nem.
4/6 anonim válasza:
Kos vagyok, testvérem bika, megszenvedtünk egymás mellett.
Barátaim között vannak bikák, zseniális a humoruk, jól kijövünk.
5/6 anonim válasza:
Én oroszlán vagyok (tűz jegy), párom apukájának az élettársa bika. Hát, nem a legjobb a kapcsolatunk, de párom apjával sem, ő pedig bak.
6/6 anonim válasza:
Bika vagyok, változó. Általánosságba véve nagyon eltér az én életritmusom a tűzjegyesekétől, így annyira nem is keresem a társaságukat, de vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!