Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van itt olyan nyilas jegyű...

Van itt olyan nyilas jegyű aki utál veszekedni és gyorsan le is zárja veszekedést?

Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 10:59
 1/10 A kérdező kommentje:
Én akit ismerek nyilasokat azok imádnak veszekedni!
2021. szept. 23. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilas vagyok,és velem nem lehet veszekedni mert otthagyom a vitapartnerem.
2021. szept. 23. 11:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van. Nem veszekszem én sem, mint a 2-es, csak odébb állok. Vagy elengedek a fülem mellett mindent, és nem reagálok.
2021. szept. 23. 11:58
 4/10 anonim válasza:
73%
Úgy vettem észre alapból kerülik a veszekedést, de elfojtás van és gyűlik amit egy idő után aztán felszínre hoznak (de én sem szeretnék általánosítani)
2021. szept. 23. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Annyira nem veszekedősen, csak kitartanak a véleményük mellett és azt magabiztosan tudják hangoztatni, és megvédeni.

De ez caak az én tapasztalatom.

2021. szept. 23. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilas vagyon utálom a veszekedést.Inkább ráhagyom, örüljön csak ha hogy neki van igaza.
2021. szept. 23. 14:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek néhány nyilast. Jószívű és végtelen nyugodt emberek. Amolyan "gyereklelkűek". Derüsek, nem veszekedösek, nem szeretik a konfliktusokat. Bár látszik rajtuk a megbántottság, ibkább nyelnek, sokáig nem szolnak vissza. Szegényeknek általában szívják is a vérét, mert látják, hogy lehet :/
2021. szept. 24. 08:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Én és a testvérem is nyilasok vagyunk. O domináns, magát felsobbrendunek kepzelo vitatkozo természetű ember. Én magamat higgadt, senkit nem lenezo, konfliktuskerulo embernek tartom. Nem hiszek abban, hogy egy jegy szülöttei egyforma jellemvonasokkal rendelkeznek.A tapasztalatom is ez. Meg ez így túl egyszerű lenne.
2021. szept. 24. 22:18
 9/10 anonim válasza:
Gggg
2021. okt. 3. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyilas vagyok és nagyon nem szeretek veszekedni :,D a vitáknál vagyok úgy vele hogy jó alaposan kiszálkázom mert nem szeretem ha a szőnyeg alá vannak söpörve a dolgok, inkább söpörjük lapátra és dobjuk ki végleg és nem kell mégegyszer azzal a témával bajlódni. 1 dolgot szerettem csak a vitákban a párkapcsolaton belül hogy közelebb hozott minket egymáshoz, és a kibékülés nagyon cuki volt :33
2023. szept. 10. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!