Mit lehet tenni a bak folyamatos bizalmatlanságával?
Tudom nem csak napjegy. A helyzet az, hogy az érintett legtöbb bolygója bak.. és konkrétan ez a végtelen bizalmatlanság is a bakból eredeztethető. Mindegy.
Adott egy ember aki képtelen teljesen megbízni bárkiben is. Állandó jelleggel keresi a hibát, képtelen elfogadni, hogy senki nem akarja bántani. Ezzel alapvetően nincs gond mert az ő dolga de folyamatos megerősítésre, bizonyítékra van szüksége ami elég fárasztó hosszútávon.
Ha úgy könnyebb tekintsetek el a baktól meg az asztrológia szidásától és csak simán az ember bizalmatlanságának feloldásával kapcsolatban írjatok.
Különben nem skorpió. Az inkább bakra hasonlít.
Vízöntő a főjegyem, az acm nem tudom.
A vízöntőt is meg a bakot is a Szaturnusz uralja azért se írtam azt. Bennem is van vízöntő az első házamban teljesen benne van. Hold és Szaturnusz van benne illetve Uránusz az AC-n.
Skorpiókkal nehezen jövök ki de a fő mumus nekem a rák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!