Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért érzem azt folyamatosan,...

Miért érzem azt folyamatosan, hogy nem január végén, hanem február végén járunk? Más is van így?

Figyelt kérdés

Ha ránézek bármilyen, februárban lejáró kajára, már majdnem kidobom, mert lejárt.

Ez az agyban történő csalódás sok 20-as szám miatt lehet?

Nem ezotérikus jelentőséget tulajdonítok neki, de jobb topikot nem találtam. :)

2020. jan. 25. 15:47
 1/8 anonim válasza:
100%
Át kell még szokni 2020-ra. Néha még a napokat se tudom mostanában, ne aggódj. A január elég szétszórt mindenkinél, de szép lassan rend lesz a fejben.🙂
2020. jan. 25. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ennek a horoszkóphoz mi köze?
2020. jan. 25. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Jaja, anyám tegnap február 24-et írt a lefagyasztani való hús címkéjére. De én nem örülnék neki, ha február lenne, mert kimaradna a szülinapom.
2020. jan. 25. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Most, hogy mondod, nekem is olyan érzésem van! Lehet azért, mert már elseje óta annyi minden történt, már úgy érzem, mintha 2 hónap is eltelt volna!
2020. jan. 25. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is furcsa, hogy milyen hosszú ez a hónap, de ezzel párhuzamosan én ha a következő hónapról akarok beszélni, folyton decemberként emlegetem, nagy időzavarban vagyok. :D
2020. jan. 25. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert kezd elege lenni mindenkinek a télből :) Egyébként januárban mindenki meg van kicsit "zavarodva" ennek több egyszerű oka van (napsütés hiánya, rövid nappalok, szervezet vitamin-tartalékainak, különösen a D-vitaminnak a merülése, az ünnepekkel járó felfokozottság lecsengése, a munka-fonalának felvétele, hétköznapi teendőkhöz történő visszatérés stb.).
2020. jan. 26. 00:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is néha az van a fejemben, hogy február van, aztán mindig kapcsolok, hogy mégsem... 🤷🏻‍♀️
2020. jan. 28. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam meg még pont, hogy január vége van most is😅
2020. febr. 5. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!