Mit lehet tenni a bak folyamatos bizalmatlanságával?
Tudom nem csak napjegy. A helyzet az, hogy az érintett legtöbb bolygója bak.. és konkrétan ez a végtelen bizalmatlanság is a bakból eredeztethető. Mindegy.
Adott egy ember aki képtelen teljesen megbízni bárkiben is. Állandó jelleggel keresi a hibát, képtelen elfogadni, hogy senki nem akarja bántani. Ezzel alapvetően nincs gond mert az ő dolga de folyamatos megerősítésre, bizonyítékra van szüksége ami elég fárasztó hosszútávon.
Ha úgy könnyebb tekintsetek el a baktól meg az asztrológia szidásától és csak simán az ember bizalmatlanságának feloldásával kapcsolatban írjatok.
Nyílj meg te!
Legyél sebezhető!
Add ki magad!
Soha ne merj valótlan dolgokat állítani és ne ígérj meg semmit, ha csak 50% esély van a megvalósítására!
Viselkedj feloldódva és természetesen, néha kicsit idiótán, bénán, röhejesen, érzelmesen... Tanítsd meg játszani!
Próbáltam már én is mindenhogy… az érzékenység nem hatja meg… néha úgy érzem direkt szivatja magát… nehogy könnyebb legyen inkàbb mártírkodik… 😞 elfogytak az eszközeim pedig bennem aztán meg van keverve rendesen a 4 elem
Köszi a válaszokat!
A 2. válaszoló vagyok.
Bennem a víz elem dominál és úgy tudtam megnyerni a lány bizalmát, hogy azt csináltam, amiket írtam. Így is hónapok teltek el, mire képes volt nem hivatalosan viselkedni, bár a kapcsolatunk alatt is sokszor voltak önbizalom problémái, mindig óvatos volt, kissé félt a véleményemtől.
😄😄😄😄👍
A 7-es a leghasznosabb tanács!
Nem soká lesz a szülinapja, karácsony-újév környékén vagy utána január 20-ig bezárólag. Szervezz neki szülinapot olyan programokkal amik közel állnak hozzá személyre szóló ajándékokkal.
Asztrológia szempontból megkérdezném hány bolygó állt a Bakban és a Napon kívül még melyek azok?
Ez csillagjegy vonás, amit írtál?!? 😲
Én azt hittem, hogy autizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!